Sabri Ülker'in Torunu Ömer Özokur Fakirlik Belgesi Aldı

Ülker'in kurucusu Sabri Ülker'in torunu olan Ömer Özokur, muhtarlıktan fakirlik belgesi aldı.

04.07.2019-12:56 - (Son Güncelleme: 04.07.2019-12:53)

Ülker'in kurucusu Sabri Ülker'in torunu Ömer Özokur (44) fakirlik belgesi aldı.

Dedesinden kendisine kalan hisselerin elinden alındığını iddia eden Özokur, açtığı davadaki yüksek harcı veremeyince adli yardım talebinde bulundu. Adli yardım için muhtarlıktan da yazı alan Özokur için "Hiçbir sosyal güvencesi yok, mağdur olduğu muhtarlığımızca bilinmektedir" dendi.

Cirosu 52 milyar liraya yakın olan ve toplamda 60 bin personeli olan Ülker'in de bünyesinde olduğu Yıldız Holding miras davasıyla gündemde. İstanbul Anadolu 9. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde açılan dava dosyasında önemli detaylar yer aldı.

YÜZDE 3,5'LUK HİSSE

Söz hususu davayı açan isim Ömer Özokur. Özokur, Sabri Ülker'in kızı Ahsen Özokur'un üç çocuğundan biri. Özokur'un biri üvey diğer iki kardeşi ise Ahmet Özokur ve Ali Ülker.

Bir dönem Yıldız Holding'in bazı firmalarının yönetiminde de olan Ömer Özokur açtığı davada, dedesi Sabri Ülker'in ölümünden önce kendisine bıraktığı yüzde 3,5'luk Yıldız Holding hissesinin elinden alındığını iddia etti. Özokur, mahkemeden bu durumun tespitini ve söz hususu hisselerin kendi adına tescilini istedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal