27.09.2022-14:30 (Son Güncelleme:17.06.2023-15:04)


1

Rüyada ilişkiye girmek

Rüyada ilişkiye girmek

Rüyada cinsel ilişkiye girdiğini gören kişinin yaşadıkları yoluna girer, mesleğinde gösterdiği başarılı çalışmaları sayesinde makamı yükselir, zorluklarından ve sorunlarından da kurtulur.



2

Galibiyet göstergesi

Galibiyet göstergesi

Bir rakibi ile cinsel ilişkiye girdiğini gören kişi ona karşı ezici bir galibiyet elde eder.



3

Ters olarak giriyorsa

Ters olarak giriyorsa

Bir kişi eğer rüyasında ters olarak ilişkiye girdiğini görürse hayal kırıklığı yaşayacak, üzülecek ve hedeflerine ulaşamayacak aynı zamanda bu kişinin maddi kayıpları olacaktır.



4

Kendi ailesiyle giriyorsa

Kendi ailesiyle giriyorsa

Bir kişi rüyasında kendi karısı, kocası, kız arkadaşı ya da erkek arkadaşı ile cinsel ilişki yaşadığını görürse güzel olaylar yaşayacak ve keyfinin yerine geleceği rivayet edilir.



5

Kendi eşiyle giriyorsa

Kendi eşiyle giriyorsa

Rüyada kişinin kendi eşiyle ilişkiye girmesi hayatında her şeyin yolunda gideceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, başka biriyle ilişkiye girmesi nahoş şeyler yaşayacağına ve bir süre sıkıntı çekeceği şeklinde tabir edilir.



6

Erkek cinsel ilişki görürse

Erkek cinsel ilişki görürse

Rüyada bir erkek cinsel ilişki görürse ticaret hayatında çok başarılı olacak ve rakiplerini geride bırakacak, eğer bu rüyayı kadın görürse kolay atlatacağı ama yine de kendisine mutsuzluk ve üzüntü verecek bir takım olaylar yaşayacak demektir.



7

Rüyada cinsel ilişki görmek

Rüyada cinsel ilişki görmek

Rüyada cinsel ilişki görmek iki şekilde tabir edilir. kişinin helali ya da sevdiği biriyle cinsel ilişkiye girmesi kendisi için hayırlı olacak güzel şeylerin yaşanmasına delalet eder.



8

Tanımadığı biriyle görürse

Tanımadığı biriyle görürse

Fakat kişi normalde tanımadığı biriyle rüyasında cinsel ilişkiye girdiğini görürse bu kötü anlama gelir, kişiye şanssızlık getirir. Rüya sahibi toplum içinde mahcup olacak ve herkesin gözündeki iyi algıyı kaybedecek aynı zamanda da kazancı azalacak demektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR