Rüyada Tekne Görmek Ne Anlama Geliyor?

Rüya alemi çözülememiş sırlar dünyasıdır. Rüyalarda görülen her detay uyandıktan sonra araştırılmaya başlanır. Peki rüyada tekneye bindiğini görmek ne dini açıdan ne anlama gelir?

10.02.2021-14:32 - (Son Güncelleme: 01.01.2022-08:49) Rüyada Tekne Görmek Ne Anlama Geliyor?

Uyku hali ölüm hali. Bu yüzden belki de rüyalarda gördüğümüz şeyleri merak ederiz. Uyandıktan sonra hatırlanan rüyaların anlamları hemen öğrenilmek istenir. 

Rüyada insanın kendini teknede görmesi kişinin kendini eskisine göre daha iyi hissedeceğine ve dertlerinden kurtulup mutluluğa ereceğine işaret eder. Diğer yandan teknenin hangi renkte olduğu da rüyanın anlamını değiştiriyor. Beyaz, mavi ve yeşil tonlarında tekneler görmek kişinin mutlu ve güzel olaylar yaşayacağına yorulur. Siyah ve gri tonlarında teknelere binilmesi ise kişilerin umutsuzlukla baş etmesi gerektiği söylenir. 

RÜYADA TEKNEYE BİNMEK NE DEMEKTİR? 

Rüyada tekneye binilmesi kişilerin yeni bir karar alacaklarına ve bu kararlarını uygulamaya dökeceklerine işaret etmektedir. Ayrıca kişilerin alacakları bu kararların sonuçlarının kendileri için hayırlı kararlar olacağı belirtilmektedir. Bazı yorumcular ise bunun yeni bir ilişki ve arkadaşlıklara delalet ettiğini ifade etmektedirler.

RÜYADA TEKNE GÖRMEK 

Rüyada görülen tekne kişinin büyük miktarda gelir elde edeceğine yorulur. Farklı bir yoruma göre ise rüyada tekne görülmesi kişilerin kurdukları hayallerinin tek tek gerçek olacağına ve hayatlarında genellikle mutlu olacaklarını işaret eder. 

TEKNE BATMASI NE DEMEK?

Rüyada böyle bir durumla karşılaşmak, rüya sahibinin sıkıntılı ve huzursuz bir döneme gireceğini, bu huzursuz anlar yüzünden mutsuzluğa kapılıp üzgün olacağı anlamına gelmektedir. Batan teknenin içinde yer almak, rüya sahibinin bir seyahate doğru yol alacağı anlamına gelir. 


TEKNE KULLANMAK

Rüyada görülen tekne, birçok vakit mutluluk anlamına gelmektedir. Birinin düğününe katılacağı ya da yakın birinin mutlu bir anına denk geleceği anlamına gelir. 

TEKNE ALMAK

Tekne almak, bekarlığa veda anlamına da gelebilir. Rüya gören kişinin bir kısmet ile evlilik yoluna baş koyacağını, müjdeli haberler alacağını, bir yerlerden güzelce kazanç bulacağını gösterir. Tekne almak, kısaca şansı delalet eder.

TEKNE ALTINDA KALMAK

Yeni atılımlar ve mutluluk anlamına gelebileceği gibi rüya sahibinin sıkıntılı ve hüzün verici anları da temsil edebilir. Başarılı bir iş de olabilir; başarısız bir girişim de.

BATMIŞ TEKNE GÖRMEK

Sorun yaratan bir durumun kısa bir sürede çözüleceği anlamına gelmektedir. Çok kısa sürede ortadan kaldırılacağı tahmin edilen bu sıkıntı, en sonunda çözülür. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal