Rüyada Işık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ışık görmek birçok anlamda yorumlanan bir rüya. Peki, rüyada ışık görmek ne anlama gelir, rüyada ışık görmek psikolojik yorumu nedir, rüyada ay ışığı görmek ne anlama gelir? Yorumları sizler için derledik.

03.07.2020-13:59 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-15:24) Rüyada Işık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ışık görmek ışığın nerede bulunduğuna, hangi renkte olduğuna göre yorumu da değişiklik göstermektedir. Birçok anlam taşıyan rüyada ışık görmenin yorumlarını araştırdık. İşte detaylar…

RÜYADA IŞIK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ışık görmek ilim yolunda ilerlemeye, parlak bir geleceğe sahip olmaya, insan yetiştirmeye, yol gösterici olmaya işaret eder. Görülen rüyada ışığın rengi, genelde kişilerin psikolojik durumlarını yansıtmaktadır. Renklerin ifade ettiği anlamlar ise şöyle:

- Sarı ışık, genelde kendini iyi hissetmeyen hasta kişiler tarafından görülür.

- Mor ışık, daha çok söz sahibi olan dominant kişiler tarafından görülür.

- Kırmızı ışık, kendini tehlikede hisseden, bunalmış kişilerce görülür.

- Yeşil ışık, maneviyata önem veren dingin ve huzurlu kişiler tarafından görülür.

- Mavi ışık, sakin, yardımsever, sıcakkanlı kişiler tarafından görülür.

RÜYADA IŞIK YAKMAK

Böyle bir rüya gören kişi; topluma faydalı, yol gösterici, güzel nesil yetiştirme de etken bir bireydir. Rüyasında ışık gören insanın, her daim faaliyet içinde olduğu, durmadan faydalı işler yapma peşinde koştuğu anlaşılmaktadır.

Rüyada ışık görmek, bazen de yeniliklere kapı aralamak ile tabir edilir. Uzun zamandır gözümüzün önünde olan ama fark etmediğimiz bir durumun, farkına varmamız ve ona hayatımızda önemli bir yere koymamız anlamına da gelir.

RÜYADA IŞIĞI SÖNDÜRMEK

Rüyasında ışığı söndüren kişi; uzun süredir hayalini kurduğu, yapmayı planladığı, girişimde bulunmaya çalıştığı konuda (iş, evlilik gibi hayatının dönüm noktası olabilecek bir konu) hayal kırıklığına uğrayacak demektir.

Bazen de ışığı söndürmek; yanımızda ve gözümüzde değeri olan, yakın zannettiğimiz ve güvendiğimiz bir kişi tarafından hayal kırıklığına uğratılmakla tabir edilir.


RÜYADA AY IŞIĞI GÖRMEK

Rüyada aya bakmak ve ay ışığını görmek, hayırlı olarak tabir edilir. Ayın parlaklığı derecesinde kişinin dünya hayatında, bereketin huzurun yeniliklerin olacağı söylenir. Ay ışığı bazen de kişinin iç dünyasını simgeler. Rüyasında ay ışığını izleyen bir kişi artık planladığı ve hayalini kurduğu şeyleri hayata geçirmek için ciddi adımlar atmaya hazırlanacak demektir.

RÜYADA IŞIK HUZMESİ GÖRMEK

Böyle bir rüya gören kişi, uzun süredir çektiği sıkıntının, gamın, kederin, buhranlı sürecin artık sonuna gelmiştir. Işık huzmesi, onun için ümit verecek olayların, umudu yeşertecek kişilerin, hayatına girmesine çok az kaldığının göstergesidir. Bu süreçte sıkıntıları ile mücadele edip sabreden bir kişinin artık olumlu sonuçları keyifle yaşayacağı anlamına gelmektedir.

RÜYADA IŞIĞIN İÇİNDEN GEÇMEK

Rüyasında ışığın içinden geçtiğini gören rüya sahibinin, kendisine fayda sağlayan güzel bir ortamdan veya hayırlı denilebilecek insanlardan uzaklaştığı anlamına gelir. Bazen de rüyada ışığın içinden geçmek; kişinin yaptığı yanlış girişimlerle elindeki iş fırsatına kaçırdığı anlamına gelmektedir.

RÜYADA IŞIK GÖRMEK PSİKOLOJİK YORUMU

Rüyasında ışık gören kişinin, psikolojik yönden yardıma ihtiyaç duyduğu ve kendini yalnız hissettiği söylenmektedir. Çok zorlu günler geçirdiğini ve psikolojik olarak yorgun ve yalnız hissettiğini söyleyen kişiler bilinçaltlarının birer yansıması olarak rüyalarında ışık, ışık huzmesi vb. görebildikleri söylenmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal