Rusya'dan YouTube'a Tehdit: Kapatırız!

Rusya dünyaca ünlü müzik ve video paylaşım sitesi YouTube’u kapatmakla tehdit etti. Açıklamada, Google’ın çeşitli para cezalarına çarptırılabileceği de belirtildi.

29.09.2021-13:53 - (Son Güncelleme: 29.09.2021-17:01) Rusya'dan YouTube'a Tehdit: Kapatırız!

Gelen son dakika haberine göre Rusya Federal Bilgi Teknolojileri ve Kitle İletişim Denetleme Kurumu'nun (Roskomnadzor), Russia Today'in (RT) Almanca yayın yapan iki kanalının kapatılması nedeniyle YouTube’un Rusya’da engellenebileceğini açıkladı.

RUSYA: YOUTUBE’I KAPATIRIZ

Anadolu Ajansı'nın (AA) yer alan habere göre Rusya dünyaca ünlü müzik ve video paylaşım sitesi YouTube’u kapatmakla tehdit etti. Roskomnadzor’dan yapılan yazılı açıklamada, YouTube’un RT’ye ait iki Almanca kanalı kalıcı olarak kapatmasına tepki gösterildi. Yapılan açıklamada ‘Mektupta kanalların kapatılmasına yönelik kararın geri alınması talep edildi. Aksi takdirde YouTube Rusya’da engellenebilir’ ifadelerine yer verildi.

KREMLİN SÖZCÜSÜ PESKOV: YASALARIMIZA UYMAYA ZORLARIZ

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov da konu ile ilgili bir açıklamada bulundu. Peskov yaptığı açıklamada ‘İlgili kurumlarımız bunun gerçekten de mevzuatımızın ihlali olduğu kanaatine varırsa, bu platformu yasalarımıza uymaya zorlamak için önlem alma olasılığını elbette göz önünde bulundurmalıyız’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal