Rusya'dan Türkiye'ye Çağrı!

Rusya Devlet Duması Başkanı Vyaçeslav Voladin, Antalya'da 3. Avrasya Parlamento Başkanları Toplantısından önce TBMM Başkanı Binali Yıldırım'la bir araya geldi.

08.10.2018-08:43 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-08:31) Rusya'dan Türkiye'ye Çağrı!

Rusya Devlet Duması Başkanı Vyaçeslav Voladin, Antalya'da 3. Avrasya Parlamento Başkanları Toplantısından önce TBMM Başkanı Binali Yıldırım'la bir araya geldi. Volodin, Yıldırım ile yaptığı görüşmede; Rusya ve Türkiye'nin kurumdaki demokratik prensipleri savunmak üzere güçlerini birleştirmesini teklif etti.

AKPM için 'radikallerin yuvası' ifadesinde bulunan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Ne yazık ki doğru önerilere cevap vermiyorlar, dünya ve bölgesel gerçeklikten kopmuş durumdalar" ifadesini kullandı.

''GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRMELİYİZ''

Rusya Devlet Duması Başkanı Volodin ise, ulusal heyetlerin haklarının çiğnenmemesi gerektiğinin altını çizerek "Avrupa Konseyi'ne dahil olan ülkelerin eşit haklara sahip oldukları ve eşit oldukları anlaşılmalı" dedi. Volodin, bu ifadesinin ardından sözlerini şu şekilde devam ettirdi:

"Katıldığımız parlamenter yapıların demokrasi prensiplerinin, ulusal heyetlerin haklarının savunulması konusunda ortak tutum alabilmek için çabalarımızı ve güçlerimizi birleştirmeliyiz" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal