Rusya Devlet Başkanı Putin rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı: Doktorlar müdahalede bulunuyor!

Kremlin kaynaklarından sızan bilgiye göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in komutanlarıyla yaptığı görüşmede aniden rahatsızlandığı ve acil tıbbi müdahale aldığı bildirildi. İddialara göre doktorlar Putin'e kamu önüne çıkmamasını tavsiye etti.

10.06.2022-17:29 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-17:45) Rusya Devlet Başkanı Putin rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı: Doktorlar müdahalede bulunuyor!

Dailymail gazetesinin Kremlin kaynaklarına verdiği bilgiler doğrultusunda, Putin, komutanlarıyla yapmış olduğu görüşme esnasında rahatsızlandı ve acil müdahale edildi. Doktorlar Putin'e kamuoyu önüne çıkmaması konusunda öneriler sundu.


Acil müdahale edildi

Putin, danışmanlar ve askeri liderlerle yakın bir zamanda yapmış olduğu bir video konferansın sonrasında masasından kalkarken halsizlik ve baş dönmesi yaşadığı gözlerden kaçmadı. Bu durum üzerine acil tıbbi yardıma ihtiyaç duydu.

İddiaları doğrulamak henüz imkansız olsa da Batı medyası uzun zamandır Putin'in Parkinson ve kanser gibi birtakım hastalıklarla mücadele ettiğini dile getiriyordu. Kremlin ise sağlık durumunun iyi olduğunu açıklamıştı.

Son haftalarda Vladimir Putin'in gergin ve şişkin görünmesi, kontrolsüz bacak titremeleri ve zayıf bir koordinasyonla yürümesi de hastalık iddialarını güçlendirdi.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal