Rusya'da Kaybolan Uçak Kazasında Gelişme! Kurtulan Olmadı

Rus haber ajansları tarafından son dakika yayımlanan haberde, 6 kişinin bulunduğu Rus uçağının radarda kaybolduğunu duyurarak kamuoyu ile paylaşmıştı son gelen habere göre uçakta kurtulan olmadı.

22.09.2021-15:59 - (Son Güncelleme: 23.09.2021-15:33) Rusya'da Kaybolan Uçak Kazasında Gelişme! Kurtulan Olmadı

Son dakika gelen habee göre, Çin sınırına yakın konumda bulunan Habarovsk şehri yakınlarında Rusya'ya ait bir nakliye uçağının düştüğü haberi son dakika olarak duyuruldu.

Milliyet TASS'tan aktardığı haberine göre edinilen bilgide, uçak Rus havaalanlarında teknik kontroller yapan bir şirkete ait olduğu ve Acil Durumlar Bakanlığı, arama ve kurtarma gruplarının uçağın radardan çıktığı yere doğru yönlendirildiğini ifade etmişti.

RUS UÇAĞINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Meydana gelen uçak kazası sonucunda uçakta bulunan 6 kişilik mürettebatın tamamının öldüğü bildirildi. Rusya Soruşturma Komitesi, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sovyetler Birliği zamanından bu yana kullanılan Antonov-26 uçakları, son olarak bu senenin Temmuz ayında düşmüştü. Rusya'nın doğusundaki Palana'daki havaalanı yakınlarında enkazına ulaşılan AN-26'da seyahat eden 28 kişi hayatını kaybettiği anımsatıldı.

2012 senesinde ise Kamçatka'da bir dağa çakılan AN-26'da bulunan 14 mürettebattan 10'u öldüğü ve kazada hayatını kaybeden iki pilotun da kanında alkole rastlandığı ifade edilmişti.

YİNE AYNI DURUM MU?

Rus haber ajansı haberi son dakika olarak yayımlarken bir alt başlıkta ise geçmiş zamanda yaşanan alkol durumunu ele aldı. Gözden kaybolan uçağın pilotlarında alkollü olabilme durumu üzerinde duruyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal