19.01.2022-12:28 (Son Güncelleme:19.01.2022-12:49)


1

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan 24 yaşındaki Macar kanat futbolcusu Roland Sallai'den, Fenerbahçe'ye sosyal medyadan dikkat çeken hareketler geldi.



2

Fenerbahçe'nin transfer radarında olan yıldız sağ kanattan sosyal medyadan çok kritik hamleler geldi.



3

24 yaşındaki futbolcunun yaptıkları Fenerbahçeli taraftarları oldukça heyecanlandırmış durumda.



4

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan isimlerden birisi olan Macar yıldız Roland Sallai, Fenerbahçe'yi Instagram hesabından takibe aldı. Ayrıca Fenerbahçe resmi Instagram hesabının Süper Lig'de oynanacak olan Altay maçıyla ilgili gönderisine ateş emojisi koydu.



5

Macar futbolcunun yaptığı bu davranışlar, Fenerbahçeli taraftarları oldukça heyecanlandırdı.



6

Macar futbolunun son zamanlarda yetiştirdiği önemli isimlerden birisi olan Roland Sallai, gösterdiği performansla oldukça dikkat çekiyor. Hızı ve teknik gücüyle ön plana çıkan futbolcu şimdilerde Almanya'nın Freiburg takımının formasını terletiyor.



7

Futbolcu ana mevkisi olarak sağ kanat olmasının yanı sıra sol kanat ve on numara pozisyonunda da görev alabiliyor.



8

Macar yıldız kariyerinde ise sırasıyla; Siofok, Puskas, Videoton, Puskas, Palerme, APOEL formalarını giydi. Şuan ise Almanya'nın Freiburg takımında top koşturuyor. Ayrıca Macaristan Milli Takımı'nın da formasını terletiyor. Yıldız futbolcu kariyeri boyunca çıktığı 194 karşılaşmada 27 gol ve 21 asist yapma başarısında bulundu. Futbolcu ile ilgili gelişmeler Fenerbahçeli taraftarlar tarafından merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR