Robert Prosıneckı: Her Hafta Zorlu Bir Mücadele Oynuyoruz

Süper Lig’in 23. Haftasında sahasında Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Kayserispor’da teknik direktör Robert Prosıneckı, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

22.02.2020-17:33 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-17:31) Robert Prosıneckı: Her Hafta Zorlu Bir Mücadele Oynuyoruz

Süper Lig’in 23. Haftasında sahasında Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Kayserispor’da teknik direktör Robert Prosıneckı, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Zor bir maç olacağının farkındaydık. Her hafta zorlu bir mücadele oynuyoruz. Konyaspor da iyi bir takım bence bulundukları yeri hak etmiyorlar. 2 farklı geriye düştük ve skoru dengelemek bizim karakterimizi ortaya koydu. Geriden gelip skoru eşitlemek bizim için önemliydi. Kazanmamız gereken bir maçtı ama 2 farklı skordan eşitliği yakalamak beni mutlu etti. Şimdi Göztepe maçına odaklanacağız. Hakemle ilgili konuşmuyorum. bizim odaklanmamız gereken konu, futbol oynamak. Hakeme sürekli itiraz etmek yanlış. Oyuncularıma devre arasında hakeme itiraz etmemeleri gerektiğini söyledim. 2'nci yarı daha iyi ve savaşan bir Kayserispor vardı. Daha iyi olacağımıza inanıyorum. Önümüzde zorlu maçlar var. Onlara odaklanalım. Hakemleri konuşmayalım"

"Ankaragücü maçı çok iyi oynamıştık. Antalyaspor maçında da çok iyi oynadık ama istediğmizi alamadı ama ilk defa deplasmanda galibiyet aldık. Kaybettiğimiz puanları savunmuyorum. Devre arasında yeniden yapılanan bir takımın her maçta 3 puan alması zor. Bizim için önemli olan maçta yenik durumdan skora dengeyi getirmek. Oyun sistemimiz gayet iyiydi" açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal