Rizespor'da Bülent Uygun Taraftarlardan Sakin Olmalarını İstedi!

Çaykur Rizespor'da Spor Toto Süper Lig'deki kötü gidişat bu hafta oynanan Altay karşılaşması ile devam etti. Teknik Direktör Bülent Uygun ise Altay mağlubiyetinin ardından taraftarlardan sabırlı olmalarını istedi.

22.09.2021-13:42 - (Son Güncelleme: 22.09.2021-13:42)

Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde kendi sahasında İzmir ekibi Altay'ı konuk eden Çaykur Rizespor sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

RİZE'DE KARA BULUTLAR DAĞILMIYOR

Haftalardır devam eden kötü gidişatı bir türlü tersine çeviremeyen Çaykur Rizespor'da problemler bitmiyor.

YANNİCK BOLASİE'NİN GOLÜ YETMEDİ

Çaykur Rizespor kendi sahasında 2-0 geriye düştüğü karşılaşmanın son anlarında doğru yeni transferi Yannick Bolasie ile golü bulup skoru 2-1'e getirmesine rağmen karşılaşmada kalan kısa sürede skoru değiştiremedi ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

TARAFTARLAR BÜLENT UYGUN'UN İSTİFASINI İSTİYOR

Rizespor taraftarlarının kötü gidişatta bir süredir devam ettirdiği Teknik Direktör Bülent Uygun için istifa tezahüratları Altay karşılaşmasında da tam gaz devam etti.

BÜLENT UYGUN'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, Altay mağlubiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında taraftarlardan sabırlı olmalarını istedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

GEÇEN SEZON DÜŞMÜŞ RİZEPSOR'U AYAĞA KALDIRDIK

Biz geçen sezon Rizespor'a geldiğimizde düşmüştü. Biz o düşmüş kadroyu ayağa kaldırdık. Merak etmesinler, bu sezon da asla öyle bir şey yaşanmayacak. Durumu izah etmek zor. Takım ve şehir olarak galibiyet hasreti var. Yaşanan bu sendrom futbolcuların performansını etkiliyor. Taraftar tepkisinde haklı. Ortada bir suç varsa benimdir. Tazminat falan böyle şeyleri başkanla konuşmayız. Başkan istediğimiz her şeyi yapmaya çalıştı. Hiçbir takımın yaşamadığı kadar zor bir süreç yaşadık. Ben inanıyorum ki, Rizespor bu maçta oyun anlayışıyla gelişim gösterdi. Sakatlarımız da dönünce iyi olacağız

SAHADA İYİ MÜCADELE EDEN BİR RİZESPOR VARDI

Remy maç öncesi sahaları bahane ederek sakatlığı olduğunu söyledi. Son maçta 5 dakika oynatmıştık. Joel'in belinin kitlenmesi nedeni ile sistemi değiştirmek zorunda kaldık. Sahada yüzde 68 topa sahip, oyun anlamında, kazanma adına mücadele eden iyi bir Rizespor vardı. Talihsiz şanssız goller yiyerek mağlup ayrıldık. Bizim adımıza üzüntü verici. Kazanıp taraftarı mutlu etmek istiyorduk.

SABIRLI OLURSAK BAŞARI GELECEKTİR

Çok iyi bir kadroya sahibiz. Futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Kaybettik taraftarımızdan özür diliyoruz. Sabırlı olursak başarı gelecektir.

TAKIMIN İÇERİSİNDE ENTERESAN ŞEYLER OLUYOR!

Takımdan 19 kişi gitti, bazı oyuncular gitmek istedi. Remy gitmek istedi, 'Ben bu paraları bulamam.' dedi. Gerisin geri geldi. 'İdmana çık' dedik, çıkmadı, 'Sakatım' dedi. Bazıları kampta, 'Hoca gider, sistem Türkiye'de nasıl olsa böyledir.' dedi. Velhasıl 20 futbolcu ayrıldı. Bizim istediğimiz oyuncular liglerde oynuyor. Başkanımız elinden geldiği kadar oyuncuları almaya çalıştı. Topladığımızda 11 transfer yaptık. Hepsi ağustos 15-20 arasında takıma girmiş. 10 hafta Sumudica'ya sabrettik mi? Haftalarca başka hocaya sabretmedik mi? Biraz sabır. Futbol oynamaya başladık.

RADİKAL KARARLAR ALACAĞIZ

Sadece yapılması gereken radikal kararlar almamız gerekiyor. Bunları da alacağız. İyiye doğru giderken bazı kararlar alacağız. Altay takımını eski maçlara göre oynatmadık. Önemli eksiklere rağmen iyi işler yaptık. Artık çalışmaya biraz daha desteğe ihtiyacımız var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal