Rıza Çalımbay'dan Maç Sonu Açıklamalar

Spor Toto Süper Lig'in 35. Haftasında Demir Grup Sivasspor 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada rakibi Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

16.04.2021-19:02 - (Son Güncelleme: 16.04.2021-19:02) Rıza Çalımbay'dan Maç Sonu Açıklamalar

Zorlu Ankara deplasmanından 3 puan ile dönerek önemli bir puan kazanan Demir Grup Sivasspor, son haftalarda yakaladığı yükselişini sürdürdü. 

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Maçın çok zor olacağını biliyorduk. Onun için çok dikkatli olmamız gerekiyordu ilk yarı. Maalesef istediğimiz hiçbir şeyi yapamadık. Çok pas hataları yaptık. İçeride konuştuğumuz hiçbir şeyi gerçekleştiremedik. Ve 2-0 mağlup şekilde soyunma odasına girdik. İçeride hem konuşmam hem de oyuncu değişiklikleri. 3 tane oyuncu birden değiştirdim. Ondan sonra da başka türlü taktiğe döndük. Maçta zaten 45 dakikayı çok iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyordu. Değerlendirdik de. Oyun sürerken, oyunun içerisinde de değişiklikler yaptık. Hepsi de gayet iyi gitti. Özellikle sonradan giren arkadaşlarımız maçı kazandırdı. Mükemmel oynadılar hepsi. İkinci yarı takım gerçekten çok iyi oynadı. Biz buyuz. Çok zorluklardan geldiğimiz için ve belli bir puana da ulaştığımız için arkadaşlarda tabii ki biraz gevşeme olabilir. Ama maalesef futbolda buna yer yok. Skora yattığınız zaman da böyle 2-0 yenik düşebilirsiniz. İkinci yarı takımım çok iyi oynadı. İyi bir galibiyet aldık. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal