Rivaldo: 'Haaland, Ronaldo'nun Seviyesine Çıkabilir'

Brezilyalı eski yıldız Rivaldo, Erling Haaland'ın Real Madrid için mantıklı bir seçenek olduğunu ifade etti.

22.05.2020-11:57 - (Son Güncelleme: 22.05.2020-11:50) Rivaldo: 'Haaland, Ronaldo'nun Seviyesine Çıkabilir'

Rivaldo, Borussia Dortmund'un genç yeteneği Erling Haaland'ın zamanı geldiğinde La Liga'da parlayabileceğini ifade etti.

Ara transfer sezonunda Borussia Dortmund'a transfer olan Norveçli genç yeteneğin ismi sürekli Real Madrid ile geçiyordu.

Barcelona'nın efsane futbolcularından Rivaldo, Betffair'e gönderdiği yazıda gelecek senelerde Haaland'ın La Liga'da görev yapabileceğini ve Brezilyalı Ronaldo'nun seviyesine çıkabileceğini dile getirdi ve şu ifadeleri kullandı:

"Haaland halihazırda zaten harika bir oyuncu. Henüz 19 yaşında ve gelecekte çok daha iyi seviyelere gelebilir. Dünyanın en iyi golcülerinden biri olabilir. Sahada korkusuzca oynuyor ve çok sakin kalabiliyor. Ancak yine de öğreneceği çok şey var. Birçok kulübün onun peşinde olması normal."

'HAALAND'IN, RONALDO'NUN SEVİYESİNE ULAŞABİLECEK KAPASİTESİ VAR'

Rivaldo, açıklamalarının kalan kısmı şu şekilde:

"Bazıları onun stilini Ronaldo Nazario ile karşılaştırıyor. Hızlı ve korkusuz oynamaları birbirlerine benziyor. Ancak yine de Ronaldo'nun halefi olacağını düşünmek için çok erken. Ronaldo, dört kez katıldığı Dünya Kupası'nı iki defa kazandı. Haaland'ın onun seviyesine ulaşabilecek potansiyeli var. Real Madrid yaz aylarında Haaland'ın peşine düşecek gibi görünüyor. İspanya onun için ideal bir yer olabilir. Keza Barcelona da iyi bir alternatif olabilir."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal