Rıdvan Dilmen'in Açıklamalarının Ardından Spor Medyası Karıştı!

Rıdvan Dilmen'in spor basınındaki FETÖ'cülerle alakalı yaptığı açıklamanın ardından Fatih Altaylı ile Ersin Düzen ve Ercan Taner arasında tartışma yaşandı.

22.09.2020-10:17 - (Son Güncelleme: 22.09.2020-10:12) Rıdvan Dilmen'in Açıklamalarının Ardından Spor Medyası Karıştı!

NTV Spor'da canlı olarak verilen "0 Futbol" isimli programda spor basınının temizlenmesi gerektiğini belirten Rıdvan Dilmen, İbrahim Seten, Rasim Ozan Kütahyalı, İsmail Er ve Mehmet Arslan gibi bazı isimlerin FETÖ'cü olduğunu öne sürmüştü.

FATİH ALTAYLI: 'TRT'DEN AYDA 400 BİN TL ALIYOR'

Bloomberg HT canlı yayınında Dilmen’in açıklaması hakkında konuşan gazeteci Fatih Altaylı, "Rıdvan’ın söylediklerinin yüzde 95’inin altına imzamı atarım. Söylediği her şey doğru. Doğru olması bazı şeylerin eksik olduğu gerçeğini ortadan kaldırmıyor. Rıdvan eksik söylüyor. Rıdvan’ın dünkü söylemleri daha netti. Tornistan yapmış, bazılarını es geçti. Mesela ‘Ersin Düzen meselesini gündeme getireceğim’ dedi, belli ki ‘oralara girme’ demişler. Oraya çok girmedi." ifadelerini kullandı.

TRT sunucusu Ersin Düzen’in TRT’den aylık 400 bin lira kazandığını dile getiren Altaylı, "Bu arkadaşın kıymeti harbiyesi nedir ki, ayda 400 bin TL TRT’den alıyormuş. Okuduğumu söylüyorum. Ben ne mali işleri araştırma kuruluyum, ne MASAK’ım… 400 bin TL TRT’den, ayda 100 TL’de federasyondan alıyormuş. Almıyorsa kimsenin günahını almak istemem. Ama medyada bunlar yazılıyor." şeklinde konuştu.

ERSİN DÜZEN: 'BU PARANIN ONDA BİRİNİ ALMIYORUM'

Ersin Düzen, Altaylı'nın bu cümleleri üzerine TRT Spor'da yayınlanan "Stadyum" adlı programda sert eleştiriler yaptı.

Demeçlerinin kariyerinin noktalamasına sebep olabileceğine değinen Düzen, "Ben namusumla, lekem olmadan yaşadım bu ülkede. Burama geldi! Sürekli insanlar birbirine iftira atıyor. Meslek kariyerim sona erecek olsa bile bu konuşmayı yaptım. Bende yürek var! Çünkü benim alnım açık. Hadi bakalım iftirayı ispatlayamazsınız siz ne yapacaksınız?'' dedi.

Ersin Düzen ayrıca, 500 bin TL'nin onda biri kadar para almadığını belirtti ve daha sonra moderatörlüğünü üstlendiği programı erkenden sonlandırdı.

ERCAN TANER: 'YANLIŞ ANLAŞILMA VAR GALİBA'

Öte yandan gece boyunca Twitter adresinden Altaylı'ya dönük sert ifadeler kullanan spor spikeri Ercan Taner ise daha sonra "Fatih ile konuştum, herhalde yanlış anlaşılma var galiba." diyerek attığı tweetleri sildi.

Gerçekleşen bu olayın sonrasında tekrar tweetler atmaya başlayan Taner, Altaylı’yı aradığı sırada telefonu kameraya göstermesi sebebiyle numarasının canlı yayında göründüğü aktardı ve "Sağolsun bütün Türkiye beni arıyor." şeklinde Altaylı’nın telefon numarasını paylaştı.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal