09.01.2020-12:50 (Son Güncelleme:19.04.2024-20:22)


1

Teknoloji artık hayatımızın her yerine sirayet etmekte. Peki, sizin yerinize regl günlerinizi, gecikmelerinizi ve regl dönemlerindeki ruh halinize göre tavsiyelerde bulunan mobil uygulamalar olduğunu biliyor muydunuz? Birbirinden kullanışlı 5 mobil regl takvimi uygulamasını sizin için bir araya getirdik…



2

Pepapp

Pepapp

Pepapp, tasarımıyla ve eğlenceli kullanımıyla oldukça kolay bir regl takvimi uygulamasıdır. Son adet tarihine göre adet günü hesaplaması yapıp sana haber veriyor. Aynı zamanda regl dönemi için hem psikolojik hem fiziksel durumunla alakalı tavsiyelerde bulunuyor. Pepapp sana yumurtlama hesaplama konusunda da yardım edebilir. Adet döngüne göre doğurganlık dönemi hesaplar ve söyler. iOS ve Android için ücretsiz.



3

Flo

Flo

Kolay kullanımlı, faydalı bir regl takvimi olan Flo, son adet tarihine göre regl dönemine kaç gün kaldığını sana önceden bildirim göndererek haber verir. Eğer hamile kalma takvimi de olsun istiyorsan Flo’da var. iOS ve Android için ücretsiz.



4

Clue

Clue

Clue da sana adet döngün hakkında bilgi veren bir içeriğe sahiptir. Tabii ki ovulasyon dönemi hesaplama yöntemiyle sana hamile kalman için en uygun günü de sunuyor. Clue diğer uygulamaların yanı sıra adet kanaması miktarınla ilgili aylık durumunu not etme imkânı sunarak, regl ağrısı ile ilgili bilgilerini kaydedebilme fırsatı sağlıyor. iOS ve Android için ücretsiz.



5

Cycles

Cycles

Cycles, PMS dönemi, regl dönemi, doğurganlık dönemi hepsini bir çemberde farklı farklı renklerde sana gösterebiliyor. Tabii ki çember dışında takvim görüntüsü de var. Cycles ücretsiz bir uygulama ama partnerinle paylaşım için uygulama içi satın almayı onaylaman, yani belirli bir ücret ödemen lazım.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR