07.03.2021-16:18 (Son Güncelleme:07.03.2021-16:18)


1

Ünlü oyuncu Rasim Öztekin, öğle saatlerinde arkadaşlarıyla mesajlaştığı sırada fenalaştı. Kalbi duran Öztekin, apar topar hastaneye kaldırılmıştı.



2

Yapılan müdahaleler sonrasında hayata döndürülen oyuncunun, sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmişti.



3

‘YAŞAMA DAHA DA SIKI SARILMAK LAZIM’

‘YAŞAMA DAHA DA SIKI SARILMAK LAZIM’

Rasim Öztekin’e 14 yıl önce kalp yetersizliği tanısı konmuştu. Usta oyuncu, konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: ‘Yaşamdan hiçbir şekilde kopmamak, sıkı sıkıya sarılmak gerekiyor’ ifadelerini kullanmıştı.



4

‘Evet zaman zaman ataklar olabiliyor, havanın durumuna göre bile nefesin bozulabiliyor. Özellikle kış aylarında hava kirliliğinden dolayı nefes almakta zorluk çekebiliyorsun ama hemen kendini bırakmamak, tam tersi esas bu sıralarda yaşama daha da sıkı sarılmak lazım’ açıklamaları yapmıştı.



5

‘Mesela hastanedeyken hiçbir zaman 'Buradan çıkamayacağım' korkusu duymadım. Hastanede hasta olarak değil de, sanki dinlenmeye otele gitmişim gibi hissettim ve kendimi en sevdiğim yer olan Ayvalık Cunda adasında hayal ettim. 'Buradan çıkıp, oraya gideriz, orada şunu yaparız' gibi şeyler vardı aklımda hep’



6

Usta Oyuncudan Yıkan Haber: Hayatını Kaybetti!

Usta Oyuncudan Yıkan Haber: Hayatını Kaybetti!

Usta oyuncu Rasim Öztekin geçirdiği kalp krizi sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.



7

Tiyatro ve sinemanın usta oyuncusu Rasim Öztekin, dün öğle saatlerinde fenalaştı. Kalp kriz sonucu kalbi duran 62 yaşındaki sanatçı, ilk olarak Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan müdahale sonrası kalbi çalıştırılan sanatçı, daha sonra İstanbul Doktor Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Öztekin, akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr