18.01.2022-13:38 (Son Güncelleme:18.01.2022-13:38)


1

Beşiktaş efsanesi Rasim Kara, siyah beyazlılarda teknik direktörlüğe gelen Önder Karaveli ve Trabzonspor'un ligde şampiyonluk yarışı hakkında söyledikleriyle gündeme bomba gibi düştü.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın hem efsane isimlerinden olan hem de teknik direktörlüğünü yapmış isimlerden biri olan Rasim Kara, yapmış olduğu açıklamalarla büyük bir ses getirdi.



3

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yaşanan ayrılığın ardından ilk olarak geçici bir süreliğine teknik direktörlük görevine getirilen Önder Karaveli'nin sezon sonuna kadar takımın başında olacağı geçtiğimiz günlerde kesinleşmişti.



4

Önder Karaveli'nin çocukluğunu bilirim diyerek kendisi hakkında yorumlarını söyleyen Rasim Kara, aynı zamanda Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışını büyük bir farkla önde getiren Trabzonspor ile ilgili söyledikleriyle gündeme bomba gibi düşmeyi başardı.



5

Rasim Kara : Önder Karaveli hocanın çocukluğunu biliyorum. Serpil Hamdi Tüzün’ün hocası olduğu dönemlerden ve seminerlerden, kurslardan onu yakinen tanıyan birisiyim.



6

Rasim Kara : Şans ne zaman kime gelecek hiç belli olmuyor. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.



7

Rasim Kara : Onunla ben iftihar duyuyorum çünkü bizim oynadığımız dönemlerde altyapıdan itibaren Serpil Hamdi Tüzün’ün de öğrencisiydi.



8

Rasim Kara : Bundan sonra ne olacak derseniz Trabzonspor açık ara şampiyon olur bu ligde.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR