PTT'den Vatandaşa Müjdeli Haber! Anında 20 Bin TL Kredi

Kredi çekeceklere müjdeli haber PTT'den geldi. Acil nakit ihtiyacı olanlar 20 bin liraya kadar nakit para çekebilecek. Paralar 40 dakika içerisinde hesaplarda olacak.

28.08.2021-14:57 - (Son Güncelleme: 28.08.2021-15:10) PTT'den Vatandaşa Müjdeli Haber! Anında 20 Bin TL Kredi

Kredi çekecek olan vatandaşlara güzel haber PTT'den geldi. 20 liraya kadar olan nakit para kullanılması artık mümkün hale geliyor. İstenen miktardaki para 45 dakika içerisinde vatandaşların PTT hesapları üzerinden yatırılıyor. 


40 DAKİKAYA TRANSFER EDİLECEK

İlk aşamada mobil onaylı nakit kredi limiti 20 bin liraya kadar belirlenebilecek ve Kooperatif onayına gerek kalmadan ve Kooperatife gitmeden mobil olarak nakdi kredi kullanılabilecek. Kredi başvuruları ise KORBİS üzerinden alınacak. Talep edilen para vatandaşların PTT hesaplarına 40 dakika içinde transfer edilmiş olacak. 


'MOBİL ONAYLI NAKİT KREDİ' UYGULAMASI

Türkiye Tarım Kooperatifleri (Tarım Kredi) Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, nakit finansman ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılabilecek 'Mobil Onaylı Nakit Kredi' adıyla yeni bir kredi ürünü geliştirildiğini duyurdu. Poyraz, "Kredi talepleri Kooperatif Ortak Bilgi Sistemi (KORBİS) üzerinden alınacak ve sanal pos ile yapılacak doğrulama sonucunda kullandırılacak nakdi kredi tutarları, ortakların PTT nezdinde açılmış olan hesaplarına 45 dakika içerisinde aktarılacak." dedi. Ayrıca Fahrettin Poyraz, Tarım Kredi olarak üreticilerin uygun koşullarda finansmana erişimlerini sağlamak amacıyla piyasadaki değişimleri yakından takip ettiklerini ifade etti.

''HER ŞEY ÇİFTÇİMİZ İÇİN''

Yeni kredi ürünleri geliştirmeye devam ettiklerinin altını çizen Poyraz, ''Her şey çiftçimiz için. Ortaklarımızın nakit finansman ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılabilecek 'Mobil Onaylı Nakit Kredi' adı altında yeni bir kredi ürünü geliştirdik. Kredi talepleri KORBİS üzerinden alınacak ve sanal pos ile yapılacak doğrulama sonucunda kullandırılacak nakdi kredi tutarları, ortakların PTT nezdinde açılmış olan hesaplarına 45 dakika içerisinde aktarılacak. Bu kapsamda yeni 'Mobil Onaylı Nakit Kredi' uygulamamızı önemsiyoruz.'' diye belirtti. 


1 TEMMUZ İTİBARIYLA DEVREDE

Türkiye Tarım Kooperatifleri (Tarım Kredi) Genel Müdürü Fahrettin Poyraz tarafından ''Mobil Onaylı Nakit Kredi'' uygulamasının 1 Temmuz 2021 itibarıyla devreye alınacağını bildirildi.

İLK DİJİTAL KOOPERATİFÇİLİK

Poyraz, "Teknolojideki değişim ve dönüşüm, hayatımızın her alanına nüfuz etmiş durumda. Bundan bütün sektörler gibi tarım da etkileniyor. Ülkemizde tarımın en büyük paydaşlarından biri olarak tarımda gelişen teknolojilerin kullanımının artırılması, böylece bu topraklardan maksimum verimin sağlanması önceliklerimiz arasında yer alıyor." değerlendirmesine yer verirken "KORBİS ile Türkiye'de ilk kez dijital kooperatifçilik uygulamasını başlatmış olduk. Tarım Kredi ortakları, akıllı telefonlara indirilebilen uygulama ile artık işlemlerini kooperatiflere gitmeden yapabiliyor." ifadesini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal