Ptt şubeleri ne zaman kapanıyor? PTT saat kaça kadar açık? 2022 güncel ptt çalışma saatleri

PTT üzerinden işlem yapması gereken insanlar şubelerin ne zaman açıldığını ve kapandığını internet üzerinden araştırmaya başladı. PTT şubelerinin ne zaman açıldığı, ne zaman kapandığı ve PTT ile ilgili diğer tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

21.03.2022-21:47 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-21:47) Ptt şubeleri ne zaman kapanıyor? PTT saat kaça kadar açık? 2022 güncel ptt çalışma saatleri

Koronavirüs salgını sebebiyle çoğu devlet dairesinde olduğu gibi PTT içinde çalışma saatleri üzerinde değişiklik yapılmıştı. İnsanlar son günlerde bu düzenlemenin eskiye dönüp dönmediğini ve şubelerin kaçla kaç arası çalıştığını merak ediyor. Araştırma yapan insanlar için PTT şubeleri ile ilgili tüm detayları haberimizde düzenledik.

PTT Şubeleri Çalışma Saatleri

PTT kargo saatleri

Hafta içi ve cumartesi günleri 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Resmi tatiller ve pazar günleri çalışmamaktadır. 

PTT şubeleri öğle arası 

Hijyen koşullarının sağlanabilmesi amacıyla PTT'nin yaptığı açıklamaya göre 12.30-13.30 saatleri arası iş yerleri kapatılmaktadır. Mesai düzenlemelerini İl Başmüdürleri yapmaktadır.

PTT hafta sonları çalışıyor mu

PTT üst kurulu olarak bilinen BTK tarafından dağıtım hizmetlerinin yürütülebilmesi için PTT kargo hafta içleri ve cumartesi günleri çalışmaktadır.

PTT Kargo takip sorgulama

PTT'nin resmi internet sayfası ve e-Devlet üzerinden gönderi takipleri yapılabilmektedir. Giriş yaptıktan sonra izlenecek adımlar şu şekildedir;

-Sayfanın sağ üst tarafında bulunan menüden Gönderi Takibi sayfası açılır,

-Açılan sayfaya barkod numarası ve güvenlik kodu bilgileri girilir,

-Sorgula seçeneğine bastıktan sonra gönderinizin durumunu öğrenebilirsiniz.

PTT müşteri hizmetleri

444 1 788 numaralı telefon numarasından PTT müşteri hizmetlerine ulaşılmaktadır.

En yakın PTT şubesi

En yakın PTT internet sitesine girdikten sonra bulunduğunuz il ve ilçeyi belirterek kendinize en yakın PTT şubesini öğrenebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal