Pogba Mourinho Hakkında Konuştu!

Manchester United'ın 28 yaşındaki yıldız futbolcusu Paul Pogba, Kırmızı Şeytanlar'ın eski teknik direktörü Jose Mourinho'yu eleştirdi.

16.04.2021-15:12 - (Son Güncelleme: 16.04.2021-15:12) Pogba Mourinho Hakkında Konuştu!

Manchester United'ın Fransız orta sahası Paul Pogba, eski teknik direktörü Jose Mourinho ile şimdiki hocası Ole Gunnar Solskjaer'ı karşılaştırdı. Pogba, Mourinho'yu eleştirirken, Portekizlinin tutarsız davrandığını dair açıklamalarda bulundu. 

METODLARINI BEĞENMİYOR

Paul Pogba, Mourinho'nun çalıştırdığı dönemde ayrılacağı haberleri çıkmış daha sonra da Portekizli teknik adam ile yollar ayrılmıştı. Pogba, İngiliz televizyonuna, Mourinho ile yaşananları anlattı. Fransız oyuncu, Mourinho'nun metotlarını eleştirirken, oyunculara karşı tavırları olduğunu, şimdiki teknik direktörü Solskjaer'in bunu yapmadığını ifade etti.

'MOURİNHO OYUNCULARI KENARA ATIYOR'

İkilinin ilk döneminde Manchester United 3 kupa kazanırken; işler yolunda gidiyordu. Ancak sonrasından araları bozuldu. Pogba bunun nedenleriyle ilgili konuştu. Pogba şimdiki teknik direktörü Solskjaer ile Mourinho'yu kıyaslarken; 'Ole (Ole Gunnar Solskjaer) ile şimdi sahip olduğumuz farklı. Oyunculara karşı değil ve oyunculara karşı gelmezdi. Bazen birisini seçmediğinde, onu bir kenara atmıyor. Mourinho ile Ole arasındaki fark bu'.

HARİKA BİR İLİŞKİMİZ OLUYORDU

Mourinho ile yaşananlarla ilgili olarak Portekizliye tutarsızlık imasında bulunan Fransız orta saha, 'Bir kez Mourinho ile harika bir ilişkiniz oluyordu ve bunu herkes görüyordu. Ancak sonraki gün ne olduğunu bilmiyordunuz. Mourinho ile aramdaki en tuhaf şey bu ve bunu açıklayamıyordum; çünkü ne olduğunu bilmiyordum'.

28 yaşındaki oyuncu Solskjaer'in oyunculara güven verdiğini belirtirken, "Belki de (Solskjaer'in çalışma metodunun işlemesi) insanlara biraz daha yakın olmasından kaynaklanıyor. Her çalıştırıcının kendi yöntemi vardır ve oyuncularla böyle anlaşır; siz de buna adapte olursunuz. Bazen de bu birlikteliğiniz tutmaz ve işe yaramaz. Ole, Luke'a yardımcı oldu. Luke ve Mourinho için zor bir sezondu. Daha sonra menajerinin ona inanmasıyla da kalitesini gösterdi" ifadelerini kullandı.

LUKE SHAW DA İLE TARTIŞTI

Mourinho'nun Manchester United'da sıkıntı yaşadığı isimlerden biri de Luke Shaw olmuştu. Shaw kendini yedek kulübesinde bulmuş ve Solskjaer'in gelişinin ardından yeniden doğmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal