Pochettino: 'Benim Yerime Mourinho Geçtiği İçin Mutluyum'

Arjantinli teknik direktör Pochettino, kendisinden sonra Tottenham'ın hocası olan kişinin Jose Mourinho olmasından ötürü yaşadığı memnuniyeti belirtti.

23.05.2020-17:54 - (Son Güncelleme: 23.05.2020-17:53) Pochettino: 'Benim Yerime Mourinho Geçtiği İçin Mutluyum'

2014- 2019 seneleri arasında Tottenham'ın teknik adamlığını yapan Mauricio Pochettino, 2019- 20 sezonunda kulübü Premier Lig'de 14. Basamaktayken Tottenham ile yolları ayrılmıştı.

İngiliz takımın yönetimi Arjantinli teknik direktörün yerine takımın başına Jose Mourinho'yu getirmişti. Tottenham, Mourinho'nun teknik direktör olmasından sonra ligde sekizinci sıraya çıktı.

‘TOTTENHAM'IN BAŞINDA OLDUĞU İÇİN ÇOK MUTLUYUM’

Mauricio Pochettino, İspanya'da Espanyol'un hocası zamanda Real Madrid'in hocalığını yapan Jose Mourinho ile iyi bir arkadaşlığının olduğunu aktardı.

O zamanda Mourinho'nun yerine Real Madrid hocalığı için en büyük isimlerden biri olan Pochettino "Çocuklarım her gece Espanyol pijamalarını giyerken kulüp değiştirmeyi düşünmem çok zor cevabını vermiştim. Jose de bana 'çocukların şimdi bunları giyer' notuyla iki adet Real Madrid forması hediye etmişti. Arkadaşlığımız bu olayın ardından başladı. Onun Tottenham'ın başında olmasından dolayı çok mutluyum. Jose, Real Madrid'i çalıştırırken hep onun yerine geçtiğimi düşünürdüm. Şimdi ise o benim Tottenham'daki yerimi aldı. İnanılmaz, değil mi?" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal