PKK'da Çözülme Devam Ediyor! Yeşil Kategoride Aranan Terörist Teslim Oldu

Terörden arananlar listesinde yeşil kategoride yer alan PKK/KCK mensubu terörist ikna yoluyla teslim oldu.

18.06.2021-10:49 - (Son Güncelleme: 18.06.2021-10:49) PKK'da Çözülme Devam Ediyor! Yeşil Kategoride Aranan Terörist Teslim Oldu

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakanlık koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları sonucunda örgütten kaçan bir terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, İçişleri Bakanlığının koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen ikna çalışmaları neticesinde PKK/KCK'dan kaçan "Erdal Uğur" kod adlı Özgür Abik'in Mardin'de güvenlik güçlerine teslim olduğu belirtildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakanlık koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları sonucunda örgütten kaçan bir terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu.  Bakanlıktan yapılan açıklamada, İçişleri Bakanlığının koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen ikna çalışmaları neticesinde PKK/KCK'dan kaçan

YEŞİL KATEGORİDE ARANIYORDU

Emniyet güçlerine teslim olan ve terörden arananlar listesinde yeşil kategoride olan örgüt üyesinin Erdal Uğur kod isimli Özgür Akbil olduğu belirlendi.

2009 senesinde terör örgütü PKK'ya dahil olan, Irak ile Suriye'de çalışma yapan örgüt üyesi son olarak PKK'nın sözde Gap Riha alanında yetkili konumda çalışma yürüttüğü tespit edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal