PKK Yandaşları Camilere Saldırdı!

Afrin'deki PYD/YPG/PKK/KCK ve DEAŞ hedeflerine ilişkin 20 Ocak'ta başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu’ndan sonra terör örgütü PKK/PYD yanlıları, Avrupa'da devamlı olarak Türk toplumu ve ibadethanelere saldırılar gerçekleştirdi.

01.03.2018-12:52 - (Son Güncelleme: 01.03.2018-13:13) PKK Yandaşları Camilere Saldırdı!

Hudutlar ve bölgede güvenlik ve istikrarı korumak, Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde teröristleri temizlemek, dost ve kardeş bölge halkını baskılardan kurtarmak için 20 Ocak'ta başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu sürüyor.

Operasyonun başlamasından sonra PKK/PYD yanlıları, Avrupa'nın çeşitli şehirlerinde Türk toplumu ile dernek, vakıf, diplomatik misyon ve camileri hedefe aldı.

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD), PKK/PYD yanlılarının Zeytin Dalı Operasyonu sonrasında Avrupa'da Türklere ilişkin saldırıları ile ilgili rapor düzenledi. Rapora bakılırsa, Türkiye'nin harekatı başlatmasıyla terör örgütünün Avrupa ayağını meydana getiren unsurlar protesto gösterileri kisvesi altında terör propagandası gerçekleştirdi ve saldırılar düzenledi.

Avrupa'nın, terör örgütü yanlılarının eylemlerine "gösteri özgürlüğü" ismi altında müsaade ederek, Türk kurum ve kuruluşlarına saldırmalarına seyirci kaldığını ifade eden raporda, kıtadaki farklı kentlerde gerçekleşen eylemlerde terör örgütü yandaşlarının terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın resimlerini ve PKK paçavraları kullanarak PYD/YPG/PKK arasındaki doğrudan ideolojik bağı kanıtladığı ortaya koydu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal