22.07.2020-09:41 (Son Güncelleme:25.04.2024-07:09)


1

Muğla'da eski sevgilisi tarafından vahşice öldürülen ve cesedi dün bulunan Pınar Gültekin olayı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Gültekin'in aylar önce oyuncu Pelin Akil'e attığı bir mesaj ortaya çıktı. Akil'in bir takipçisi attığı mesajla çocukları arasında ayrımcılık yaptığını iddia edip genç anneyi suçlamıştı. Bu duruma çok üzülen Pınar Gültekin'in attığı mesajı Pelin Akil yayınladı.



2

Pelin Akil'in bir takipçisi geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından çocukları arasında ayrımcılık yapmakla suçlamıştı. Akil, takipçisine isyan etmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Akil, 'Böyle düşünen varsa beni engellesin olur mu?'şeklinde açıklama yapmıştı.



3

Dün cesedi bulunan 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in aylar önce oyuncu Pelin Akil'e attığı bir mesaj herkesi özellikle Akil'i çok duygulandırdı.



4

Pelin Akil, bir takipçisinin çocukları hakkında ayrım yaptığı yorumuna aylar önce Instagram storysinde ağlayarak duygusal bir cevap vermişti.



5

Dün cesedi bulunan 27 yaşındaki üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin, Pelin Akil'in bu videosuna yorum yazdığı öğrenildi. Bu yorumu Pelin Akil storysinde paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr