Peugeot Logosunu Değiştirdi

Peugeot markasının küresel tasarım stüdyosu Peugeot Design Lab aracılığıyla düzenlenen daha akıcı, hem daha kaliteli hem de daha zarif 11'inci versiyon yeni logosunun tanıtımı yapıldı.

26.02.2021-10:06 - (Son Güncelleme: 26.02.2021-10:06) Peugeot Logosunu Değiştirdi

Peugeot tarafından yapılan açıklamaya göre, dünyanın en eski otomobil markası Peugeot yeni bir logo sayesinde kişiliğini ile karakterini tekrar tanımlıyor ve tarihinde yeni bir döneme geçiyor.

Peugeot, 1850 senesinden bu yana, hepsinde aslan amblemi olan on ayrı logoya sahip oldu. Bugün de Peugeot markasının küresel tasarım stüdyosu Peugeot Design Lab aracılığıyla tasarımı yapılan 11'inci versiyonunun tanıtımı yapıldı.

Son on sene içerisinde modellerini tamamıyla elden geçirerek ürün gamının da yenilik yapan Peugeot, yeni ve modern ürünlerini bütünleştirmek için logosunu tekrar tasarladı. 

Logo üzerinde bulunan amblem, aslan, aynı zamanda kuvvetli ve içgüdüsel bir marka olmayı gösteriyor. 

Yeni logo, Peugeot'nun daha önce ne anlama geldiğini, markanın bugün ne anlama geldiğini ve yarın ne anlama geleceğini gözler önüne seriyor.

Marka, son on senede, bütün ürün gamı yenilenerek sınıf atladı. Bu durumun yansıması olarak bu sene Peugeot e-Expert ile 2019 senesinde Partner ile "Yılın Uluslararası Ticari Aracı" ve 3 defa "Yılın Otomobili" (2014 senesinde Peugeot 308, 2017 senesinde Peugeot SUV 3008 ve 2020 senesinde Peugeot 208) seçilerek başarısını arttırdı. Peugeot, hem binek araçlar hem de hafif ticari araçları ile elektrikli bir ürün gamı kurdu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal