08.03.2021-16:19 (Son Güncelleme:13.02.2022-09:17)


1

Hayal Kahraman-Murat Kahraman

Hayal Kahraman-Murat Kahraman

Çocuklar Duymasın'daki rolüyle akıllara kazınan iki çocuk sahibi Hayal Kahraman, 11 senelik evliliğini tek celsede bitirdi. Çiftin iki çocuğunun velayetin de anneye verildi. İşte büyük aşkla başlayıp hüsranla biten diğer evlilikler.



2

Ebru Akel-Özer Sancak

Ebru Akel-Özer Sancak

Ünlü sunucu Ebru Akel ile iş insanı Özer Sancak'ın evliliklerinin üzerinde bir süredir sıkıntılar olduğu söyleniyordu. Pandemi sürecinde fikir ayrılıklarının daha da derinleştiği konuşulan çift, temmuzda görülen davanın ardından sessiz sedasız tek celsede boşandı. Çiftin Eren adında bir de oğulları var.



3

Murat Eken-Gizem Önen

Murat Eken-Gizem Önen

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile bir dönem ekranlarda sıkça gördüğümüz Murat Eken, 2016 yılında rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiği Gizem Önen ile anlaşmalı olarak sessiz sedasız boşandı. Çift birbirlerinden tazminat talebinde de bulunmadı.



4

İsmail Hacıoğlu-Duygu Kaya

İsmail Hacıoğlu-Duygu Kaya

3 yaşında Yemin adında bir kızları bulunan çift, geçtiğimiz temmuz ayında evliliklerini noktaladı.



5

İbrahim Çelikkol-Mihre Çelikkol

İbrahim Çelikkol-Mihre Çelikkol

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol, bir süredir oğulları Ali için bir arada kalan çift anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Çift aylardır evliliklerini kurtarmak için büyük çaba sarf etti. Sorunları aşamayan çift çareyi ayrılmakta buldu.



6

Danilo Zanna

Danilo Zanna

Sevilen şef Danilo Zanna, eşinden boşandı.



7

Sinan Akçıl evliliği ile ilgili, "Her evlilikte yaşanabilecek krizler bunlar. Her gün konuşuyoruz, çözmeye çalışıyoruz. Ben şu anda ikinci nikah öncesi taşındığım 4. Levent'teki büyük daireyi Burcu'ya bıraktım, kendim ayrı bir yere geçtim. Ama sonuçta ne karar alırız şu anda bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, tekrar aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir. Burcu, iki kez aşık olup evlendiğim kadın. Bendeki yeri tartışılmaz. İkinci kez evlenecek kadar değer verdiğim bir kadın" ifadelerini kıllandı.



8

Gizem Güven

Gizem Güven

Sihirli Annem ve Selena gibi dizilerde rol alan Gizem Güven, boşanma kararı aldığını açıkladı. Güven bu açıklamanın ardından eşini takipten çıkarak, tüm fotoğraflarını sildi.



9

Yeliz Yeşilmen

Yeliz Yeşilmen

Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, "Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum" diyerek eşinden ayrıldı.



10

Emrah Parlak-Burcu Gönder

Emrah Parlak-Burcu Gönder

5 yıllık evliliklerini 10 dakikalık bir duruşmanın ardından tek celsede bitiren çiftin boşanma süreci oldukça sancılı olmuştu. Burcu Gönder eşi Bülent Emrah Parlak'ı ekonomik ve psikolojik şiddet sebebiyle şikayet etmiş, hakarete varan eleştirilere maruz kaldığını iddia etmişti.



11

Hande Açar-Erdin Açar

Hande Açar-Erdin Açar

2006 yılında nikah masasına oturan çift, 2010'da boşansa da 2011 yılında ikinci kez evlenmişti. Üç çocuğu olan çift, temmuz ayında tek celsede ikinci kez boşandı. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan çiftten, ayrılmak isteyen tarafın Hande Acar olduğu söylenmişti.



12

Şafak Mahmutyazıcıoğlu-Berna Hanım

Şafak Mahmutyazıcıoğlu-Berna Hanım

Ece Erken'le yaşadığı yasak aşk magazin gündemine bomba gibi düşen Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz aylarda eşi Benan Hanım'la tek celsede boşandı. 15 yıllık evliliklerini bitiren çiftin iki de çocuğu var.



13

Ferit Aktuğ-Bahar Özdoğan

Ferit Aktuğ-Bahar Özdoğan

En son Eltilerin Savaşı'nda izlediğimiz Ferit Aktuğ, 9 yıllık eşi Bahar Özdoğan'la boşanma kararı aldıklarını duyurdu. Ferit Aktuğ, "2011 yılında başlayan evliliğimizi aramızda oluşan fikir ayrılıklarımız nedeniyle geçtiğimiz aylarda karşılıklı olarak sonlandırma kararı aldık. İçinde bulunulan durum neticesinde adliyelerin kapalı olmasından dolayı boşanma akdimiz henüz gerçekleşmemiştir. Birbirimizi severek çıktığımız bu yolu ayırırken saygımızı ve dostluğumuzu korumanın değerinin bilincindeyiz. Bugün bazı haberlerde çıkan yanlış bilgilendirmenin aksine çocuğumuzun olmadığını belirtmek isteriz. Birlikte aldığımız bu karara saygı gösterilmesini basın ve kamuoyundan rica ederiz" açıklamasında bulundu.



14

Seyman Tosun-Eymen Adalı

Seyman Tosun-Eymen Adalı

Mahsun Kırmızıgül'ün Mucize filmiyle tanıdığımız Seda Tosun, iki yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıklamıştı. Çiftin boşanma nedeni ise anlaşmazlık.



15

Can Yaman - Diletta Leotta

Can Yaman - Diletta Leotta

Bir süre İtalyan spor spikeri ile aşk yaşadığı için gündeme gelen Can Yaman, birlikteliğinden kısa bir süre sonlanmıştı.



16

Sıla-Hazer Amani

Sıla-Hazer Amani

11 ay önce evlenen Sıla ile Hazer Amani çifti önce ayrılık iddialarını yalanlamış, ardından da boşanacaklarını doğrulamıştı. Çiftin boşanmasıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılsa da çift ortak yaptıkları açıklamayla dostluklarının baki olduğunu açıklamıştı: "Evliliğimiz hakkında bir süredir çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir .Sağlığın, sıhhatin her şeyden önemli olduğunu bir kez daha epey kuvvetli anladığımız şu dönemde bu “haber”in bir detay olduğunu düşünüyoruz. Yine de bunu açık yüreklilik ve içtenlikle birinci ağızlardan duymanızı arzu ettik." sözlerini söylemişti.



17

Nilay Deniz-Elçin Karabulut

Nilay Deniz-Elçin Karabulut

Sosyal medya hesabından eşinin soyadını ve birlikte çekilmiş fotoğraflarını silen Nilay Deniz, fikir ayrılığı yaşadığı eşiyle evini de ayırmıştı.



18

Merve Dizdar-Gürhan Altundaşar

Merve Dizdar-Gürhan Altundaşar

Ünlü çift Merve Dizdar çocuk istemediği iddiası ile boşanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr