Pakistan’da Deprem Paniği! Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var

Pakistan bağlı Belucistan kentinde gece saatlerinde meydana gelen deprem çok sayıda eve hasar verdi, bazı bölgelerde toprak kaymaları meydana geldi ve birçok yer hasar gördü.

07.10.2021-09:17 - (Son Güncelleme: 07.10.2021-16:44) Pakistan’da Deprem Paniği! Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var

Pakistan bağlı Belucistan kentinde gece saatlerinde meydana gelen deprem çok sayıda eve hasar verdi. Deprem sonucu bazı bölgelerde toprak kaymaları geçekleşti ve birçok yer hasar gördü. Pakistan Ulusal Sismik Gözetleme Merkezi (NSMC), yaptığı açıklamada, yerin 15 kilometre altında meydana gelen depremin şiddetinin 5,9 büyüklüğünde olduğunu ifade etti. 

ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

Pakistan Ulusal Sismik Gözetleme Merkezi (NSMC) tarafından deprem ile ilgili yapılan açıklamanın devamında, gece saat 03.20’de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Pakistan’ın Harnai bölgesi yakınları olduğunu aktardı. Gerçekleşen deprem Ketta, Sibbi; Pişin ve Çaman bölgelerinde de hissedildiği aktarıldı. Yapılan ilk incelemelerde 5,9 büyüklüğünde gerçekleşen deprem sonucu 6’sı çocuk olmak üzere 20 kişi öldü, 300’ün üzerinde kişi de yaralandı. Depremin meydana geldiği bölgelerde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal