Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk’ün kameralardan sakladığı kızları Mercan ilk defa görüntülendi

Ekranların sevilen isimlerinden Özge Özpirinçi, geçtiğimiz aylarda doğum yapmıştı. Eşi Burak Yamantürk’le beraber kızları Mercan’ı kameralardan uzak tutmaya çalışan çift başarılı olamadı. Mercan bebek ilk defa görüntülendi. İşte detaylar….

18.05.2022-09:20 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-09:20)

Cesaretin Var mı Aşka?  Melekler Korusun, Kadın ve son olarak Yakamoz S245 gibi çok ses getiren dizi ve filmlerde rol alan Özge Özpirinçci, kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk’le 2021 yılının mayıs ayında evlenen ünlü oyuncu, 30 Kasım’da kızı Mercan’ı kucağına aldı. Tüm vaktini kızına ayıran Özge Özpirinçci, minik Mercan’ı görüntü vermemek için kameralardan kaçırırken, Yeniköy’de bir mekanda yakalandı. 

Minik Mercan aynı annesi

Yeniköy’de bir mekanda otururken görüntülenen Özge Özpirinçci ve kızı Mercan, kameralara poz verdi. Basın mensuplarının röportaj isteğini kırmayan Özprinçci, ayak üstü soruları yanıtladı. Kıvanç Tatlıtuğ ile beraber rol aldıkları Yakamoz S-245 dizisinin kutlama yemeğine katılması sorulan güzel oyuncu, “Nasıl katılayım, 2-3 saatte bir emziriyorum. Yapımcı gerekli açıklamayı yaptı” dedi. Mercan bebeğin ise annesine olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı. 

Özge Özpirinçci'nin kızı Mercan

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal