Özcan Deniz'le Feyza Aktan Arasındaki Çekişmeli Velayet Davası Sonuçlandı!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz’in iki yıl önce boşandığı eşiyle arasında olan velayet davası sonuçlandı. İşte çekişmeli davanın detayları…

08.03.2021-18:09 - (Son Güncelleme: 24.12.2021-16:41)

2018 yılında evlenme kararı alan ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’le sevgilisi Feyza Aktan, çok geçmeden dünya evine girmişti. Ünlü sanatçıyla eşi Feyza Aktan evliliklerini çok uzatmadan bir yıl sonra boşanma kararı almıştı. İkili ismin boşanması ise evliliğinden daha fazla olay olmuştu. Aktan şiddet gördüğünü itiraf etmiş fakat Deniz bu iddiaları yalanlamıştı. Açılan dava sonrası boşanan ikilinin çocuklarını velayetinin kimde kalacağı konusu ise çok konuşulmuştu. Ünlü isimlerin çekişmeli boşanmalarının ardından bir de velayet davasındaki uzun soluklu ve çekişmeli süreci hem magazin gündemine hem de sosyal medyaya damgasını vurmuştu. Uzun süren mahkemelerin ardından ise karar verildi. 

MAHKEME VELAYET KONUSUNDA KARARINI VERDİ

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz’le Feyza Aktan 2018 yılında evlenme kararı almış, bir yıl sonra da olaylı bir şekilde boşanmışlardı. Boşanmalarının ardından ise çocuklarının velayetinin kimde kalacağı konusu magazin gündemini günlerce meşgul etmişti. Aktan ile Deniz 3 yaşındaki çocukları için verdiği mücadelede bugün karara varıldı. İstanbul 17. Aile Mahkemesi’nin verdiği karara göre ikilinin üç yaşındaki çocuklarının velayeti anne Feyza Aktan’a verildi. Mahkeme aynı zamanda Özcan Deniz’in görüş günlerinin artırılması yönünde karara vardı. 

ÖZCAN DENİZ’İN PAYLAŞIMI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz ay oğlunun fotoğrafını paylaşarak altına; ‘’Sen evlatsın... Kişilik hakları olan bir bireysin. Kimsenin şöhret basamağı, deney tahtası, hırs ve çıkar kapısı ve en önemlisi 'kredi kartı' değilsin. Senin küçük bedeninin arkasına sığınıp bunları yapan herkes, kimliği ne olursa olsun bize akıttıkları her damla gözyaşımızın hesabını yargı karşısında verecekler canım oğlum. Bastığın toprağa, aldığın her nefese kurban olacak güçlü bir baban var senin...’’ yazarak çok konuşulacak cümleleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı. 

özcan deniz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal