Ozan Tufan'dan İlk Açıklama!

Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın sözleşmesi 3+1 yıl uzatıldığını açıklandıktan sonra Ozan,"Fenerbahçe'de kalmak dışında hiçbir fikri aklımdan geçirmedim." dedi.

27.12.2019-17:54 - (Son Güncelleme: 27.12.2019-17:47) Ozan Tufan'dan İlk Açıklama!

Fenerbahçe takımı, milli futbolcusu Ozan Tufan 'ın mukavelesini uzattı. Fenerbahçe kulübünden gelen açıklamada, 24 yaşındaki oyuncuyla 3+1 senelik sözleşme yapıp imzalandığı söylendi.

Mukavelenin gelecek sezondan sonra başlayacağının belirtildiği açıklamada, "2023-2024 sezonuna dek formamızı giyecek futbolcumuz Ozan Tufan'a, takımımızın şampiyonluğu yolunda sonsuz başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

İmzanın sonrasında Ozan Tufan, kendi sosyal medya hesabından paylaşım yaptı ve şunları yazdı:

"Sarı-lacivertli formaya kavuştuğum ilk sözleşmenin beşinci yılını geride bırakıyorum. Uzun bir aradan sonra formamla buluştuğum bu sezon başından beri Fenerbahçem ve bu yıl kazanacağımız şampiyonluk dışında hiçbir odağım yok. Sözleşmemin sonuna geldiğim bu yıl, gelen teklifler dahil olmak üzere Fenerbahçe'de kalmak dışında hiçbir fikri aklımdan geçirmedim. Bugün, çatısı altında olmaktan onur duyduğum, yeşil sahada armasını gururla taşıdığım kulübüm Fenerbahçe ile 3+1 yıl daha sözleşme imzaladım. Bu formayı daha uzun yıllar taşıyacağım için mutlu ve gururluyum. Emre Abi'nin (Belözoğlu) koluma taktığı kaptanlık pazubandını yıllarca başarıyla taşımak, bu büyük kulübe şampiyonluklar kazandırmak için elimden geleni yapacağım. Sözleşme yenileme sürecinde emeği geçen başta başkanımız Ali Koç, Semih Özsoy, teknik direktörümüz Ersun Yanal, Volkan Demirel, kaptanımız Emre Belözoğlu ve menajerlik şirketim Lian Sports'a teşekkür ederim."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal