Oyun Oynayarak Saatlik 600 TL Kazanabilirsiniz

İnternette bir web sitesi, oyun oynadığı için insanlara para veriyor. Saatlik ücretle çalıştıran site, dünya üzerinde her ülkeden başvurulabiliyor. Peki, nasıl oyun oynayarak para kazanabilirsiniz?

18.10.2021-17:41 - (Son Güncelleme: 18.10.2021-17:41) Oyun Oynayarak Saatlik 600 TL Kazanabilirsiniz

İnternette bir web site, hem oyun oynayıp hem para kazanmak isteyenlere iş imkanı sunuyor. Dünyanın her yerinden başvuru kabul eden EpicWinApp isimli site, yarı zamanlı eleman arıyor. Yalnız site için başvuracaklar için belirli kriterler de var. Peki, oyun oynayarak nasıl para kazanabilirsiniz?

OYUN OYNAYARAK PARA KAZANMA ARTIK HAYAL DEĞİL

EpicWinApp adlı site çalışanlarından sadece oyun oynamalarını istiyor. Oyun oynayıp para kazanabileceğiniz bu yarı zamanlı işin yükü de fazla değil. Firma çalışanlarından haftalık 12 saat çalışmalarını istiyor, daha fazlası değil. İşe alım ilanının detaylarında bilgisayar oyun ürünlerini deneyip oyunlar hakkında inceleme yazılması var. Ayrıntılı incelemeler isteyen EpicWinApp, işe alınacak kişinin oyun oynarken kullanılan teknoloji ve aksesuarı da incelemesini istiyor. Aksesuarın işlevselliği, gücü ve verilen paranın hak edilip hak edilmediğini oyuncunun değerlendirmesini istiyor.

TÜRKİYE’DEN DE BAŞVURULARI KABUL EDİYOR

Başvuran herkes ne yazık ki kabul edilmiyor. Aralarından seçilen kişi, oyun oynayıp o oyun ve oyunun kullandırmak zorunda kaldığı teknoloji ve aksesuarı deneyimleyip deneyimlerini aktardığı bir inceleme yazmak zorunda. Saat başı 600 TL maaş sağlıyor. İşe alınan kişi, yeni oyunları oynayıp üzerinde inceleme yazmak üzere aylık 50 dolarlık bir ödenek alacak. Test için satın aldığı ürünler test bittikten sonra da kendilerinin olacak. 

İŞ İÇİN KRİTERLER NELER?

İşe başvuran herkes kabul edilmiyor. Bu işe uygun olmak için kriterlerden en önemlisi yaş ve dil. En az 22 yaşında işçi arayan site, İngilizce yeteneğinin üst seviye olmasını istiyor. Bu sayede dünyanın her yerinden çalışanı bünyesinde barındıran sitede çalışmak için teknolojik bilgi ve cihazlar hakkında deneyim sahibi olmak gerek. Başvuranlar için bir diğer önemli konu iyi bir internete sahip olmaktır. Başvurudan sonra test aşamasında herhangi sağlık sorunu olup olmadığı da kontrol ediliyor. İşe alım kısmında neden bu işi istediğiniz, yetenekler ve iş isteği hakkında sorular soruyor. Şirketin sitesinden iş ilanına başvurulabiliyor. İş için iyi bir internet, iyi bir bilgisayar ve çok iyi bir İngilizceye sahip olmak gerektiğini belirtmekte yarar var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal