21.01.2021-15:28 (Son Güncelleme:21.01.2021-15:28)


1

Megan Fox- Transformers

Megan Fox- Transformers

The Transformers serisi gişede milyonlarca dolar hasılat yaptı ama eleştirmenler hiçbir zaman bu seriye iyi not vermedi. Megan Fox, Entertainment Weekly’ye 'İnsanlar bunun oyunculuk hakkında bir film olmadığının gayet farkında' diyor ve Michael Bay’i hedef alarak Sette Hitler gibi davrandığını ve onunla çalışmanın tam bir kabus olduğunu' söylüyor. Megan Fox daha sonra yaptığı bu yorumu geri alarak bunu aleni olmaması gereken 'haklı bir öfke' olarak nitelendirmişti.



2

Charlize Theron- Reindeer Games

Charlize Theron- Reindeer Games

Theron, 2007’de Esquire’e 'Reindeer Games kötü, çok kötü bir filmdi. Film berbat olsa bile John Frankenheimer ile çalışma şansı buldum. Kendime yalan söylemiyorum, Bunu bu sebeple yapmıştım' dedi.



3

Halley Berry- Kedi Kadın

Halley Berry- Kedi Kadın

Berry bir ödül töreninde ödülünü kabul ederken menajerini işaret ederek 'Beni o kadar çok seviyor ki, kendisinin kötü olduğunu bildiği projeleri bile yapmam için beni ikna ediyor' demişti.



4

Kate Winslet- Titanik

Kate Winslet- Titanik

Her sahnede, ‘Gerçekten bunu bu şekilde mi yaptın? Aman Allahım.’ diye içimden geçirdim. Hele ki Amerikan aksanım. Dinleyemiyorum bile. Rezalet. Umuyorum ki şu anda çok daha iyidir. Kulağa çok kendi merkezli geliyor ama oyuncular kendini eleştirmeye çok yatkın oluyor. Genel itibariyle herhangi bir performansımı izlerken zorlanırım ama Titanik’i izlerken aklımdan geçen 'Bunu yeni baştan çekmek istiyorum' dedi Winslet.



5

Robert Pattinson- Twilight

Robert Pattinson- Twilight

Sonuncu Alacakaranlık (Twilight) filmi sinemalara girmeden önce vampir Edward Cullen’ı canlandıran aktör 'Özellikle sevmediğin bir şeyi temsil ediyor olmak biraz garip' dedi. Birkaç hafta sonra, eğer içinde yer almasaydı bu film serisinden nasıl da 'tereddütsüz nefret edeceğini' vurguladı.



6

Jessica Alba- Fantastic Four

Jessica Alba- Fantastic Four

Elle’e şunları söyledi: 'Bundan nefret ettim, Gerçekten nefret ettim. Gümüş Sörfçü’de öldüğüm sahneyi hatırlıyorum da… Yönetmen: ‘Bu çok gerçekçi ve sancılı gözüküyor. Ağlıyorken daha şirin gözükemez misin? Şirin bir şekilde ağla, Jessica’ dedi'



7

Brad Pitt- Sessiz Düşman

Brad Pitt- Sessiz Düşman

Pitt, 1997'de Newsweek'e verdiği röportajda filmi 'facia' olarak nitelendirerek hakkında 'Şu ana kadar yapılmış en sorumsuz film; tabii film diyebilirseniz' diye konuştu.



8

George Clooney- Batman & Robin

George Clooney- Batman & Robin

George Clooney rol hakkında 'Şunu söyleyeyim ki, yıllar sonra birisi onu geri getirip değiştirene kadar Batman serisini mahvettiğimi düşündüm. O dönemde bunun çok iyi bir kariyer hamlesi olduğunu zannetmiştim. Ama değildi' demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr