06.01.2020-17:41 (Son Güncelleme:25.04.2024-23:27)


1

Göz çevresindeki morluklar birçok kadının başına dert olmakla kalmayıp yorgun ve yaşlı gözükmesine de neden oluyor. Gözaltı torbaları genellikle uykusuzluk, çalışma saatleri veya genetik sebeplerle sonucu ortaya çıkıyor. Fakat gözaltındaki koyu halkaları ve göz torbalarını hafifletmek evde kolaylıkla uygulayabileceğiniz doğal yöntemlerle mümkün!



2

Salatalık Uygulayın

Salatalık Uygulayın

Salatalık oldukça bilindik bir göz çevresi uygulamasının yanında içerdiği vitaminlerle cildi beslediği gibi göz altı morluklarını ve koyu halkaları hafifletir.



3

Argan Yağı

Argan Yağı

Argan yağı, stresin zararlı etkileriyle savaşırken göz çevrenizdeki hassas cildinizi nemlendirmeye yardımcıdır. Düzenli kullanıldığı zaman göz çevresindeki koyu renkli halkalarının yok olmasının yanı sıra iltihabı da azaltır.



4

Hindistan Cevizi Yağı

Hindistan Cevizi Yağı

Makyaj temizleyici yağlar yerine Hindistan cevizi yağı kullanmak daha sağlıklı ve güvenli bir seçenektir. İyileştirici bir bileşen olan Hindistan cevizi yağı cilt onarımını destekler ve cildinizi besler.



5

Soğuk Çay Poşetleri

Soğuk Çay Poşetleri

Papatya veya yeşil çay poşetlerini buzdolabında yarım saat soğutun. Daha sonra poşetleri buzdolabından alıp gözünüzün üstüne koyun. Yaklaşık 5-10 dakika beklettikten sonra cildinizi yıkayıp göz çevresi kreminizle nemlendirin. Bu yöntemi düzenli uygulayarak basit bir şekilde göz çevresindeki koyu halkaları ve gözaltı torbalarınızı hafifletebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR