24.06.2020-16:00 (Son Güncelleme:16.04.2024-07:04)


1

Son zamanlarda oturma odaları hem şık hem de çok farklı objeleri bir arada bulundurmaya başladı. Faklı tarzdaki ürünleri bir arada görmek farklı renkler ile salonlarımızı ısıtmak hepimiz isteriz. İşte size salonlarınız için kullanabileceğiniz farklı dekorasyon önerileri…



2

Dar alanlarda nasıl faydalanacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Hem koltuk hem ışıklandırmaları bir yerlere sıkıştırılmış görüntü de hoşunuza gitmiyor olabilir. Bu yüzden size güzel bir tavsiyemiz olacak. Dar alanlarda açık renk kullanmak evin daha büyük gözükmesini sağlar. Örneğin beyaz duvarlarınıza uygun beyaz bir L tipi koltuk takımı saçabilirsiniz. Masa koyacak alanınız yoksa renkli bir puf tercih edebilirsiniz. Bu kalabalık arkadaş toplanmalarında oturmak için de güzel bir alternatif olacaktır.



3

Uzun duvarları olan bir evde oturuyorsanız duvarların boş kalması hoş olmayabilir. Bunun için oldukça büyük tablolar kullanabilirsiniz. Duvarlarınızı hoş gösterecektir.



4

Gri duvarları olan salonunuzu yine gri koltuk takımını ile kullanmak isteyebilirsiniz. Ama tek renk olan bu salona hareketlilik hiç de fena olmaz. Bu yüzden salonunuzu açık renk vazolardaki yeşil bitkilerle süsleyebilirsiniz. Deri bir koltuk ile ortamın havasını değiştirebilirsiniz. Antika dekor ürünleri de modern salonunuza farklılık katacaktır.



5

Evinizin bazı köşelerinde tek başınıza oturup kitap okuyabileceğiniz bir alan yaratma fikri kulağa oldukça hoş geliyor. Bu köşeleri rahat edeceğiniz bir tekli koltuk ve aksesuarlarla hoş bir görüntü oluşturabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR