Otomobile Çizilen Site Sakini, Site Görevlisini Öldürdü!

Konya’da bir sitenin içinde tüyler ürpertici bir olay yaşandı. Site sakinlerinden Ahmet Ü. dün akşam saatlerinde arabasının çizildiğini fark etmesi üzerine site görevlisi Adem Topbaş'ı bıçakladı.

27.10.2021-09:42 - (Son Güncelleme: 27.10.2021-09:52)

Konya’da bir sitenin içinde tüyler ürpertici bir olay yaşandı. Site sakinlerinden Ahmet Ü. dün akşam saatlerinde site görevlisi Adem Topbaş ile bıçaklı kavgaya girişti. Site içinde yaşanan bu olaya Ahmet Ü.’nün park halindeki aracının çizilmesi yol açtı. Konya'da otomobilinin sağ kapısı çizilen Ahmet Ü. (32), görevini yapmadığı gerekçesiyle tartıştığı site görevlisi 2 çocuk babası Adem Topbaş'ı (24) bıçaklayarak öldürdü. Olay, dün saat 21.40 sıralarında merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesi Sebil Sokakta bir sitede meydana geldi.

OTOMOBİLİ ÇİZİLDİ TARTIŞMA BIÇAKLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Konya’nın Karatay ilçesinde bir sitede, site sakini Ahmet Ü. park halindeki aracının çizilmiş olduğunu görmesi üzerine site görevlisi Adem Topbaş ile tartışmaya girdi. Ahmet Ü., oturduğu sitenin bahçesinde bina önüne park ettiği otomobilinin sağ arka kapısında çizikler olduğunu fark etti. Bunun üzerine öfkelenen Ahmet Ü., apartman görevlisi Adem Topbaş'a, ‘Otomobili çizmişler. Neden bakmıyorsun da çizdirdin?’ diye tepki gösterdi. İkili arasında çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü.

SİTE GÖREVLİSİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Karatay ilçesinin Erenler Mahallesinde yaşayan otomobil tartışması kavgaya dönüştü. Kavga sırasında iki tarafta birbirlerine bıçak çekti. İddiaya göre Ahmet Ü., sustalı bıçağının açılmaması üzerine Adem Topbaş'ın elindeki bıçağı kapıp, saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesiyle yaralanan Topbaş, kaçarak site bahçesindeki bir bakkala sığındı. Kanlar içinde yere yığılan Topbaş, ihbar üzerine çağrılan ambulansla kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesinde yaşamını yitirdi. Topbaş'ın 4 yaşında kızı ve 30 günlük bir oğlunun olduğu öğrenildi. Olaydan sonra kaçan Ahmet Ü. ise kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

SİTE SAKİNLERİ: BAHÇEDE SÜREKLİ SOHBET EDİP ÇAY İÇİYORLARDI

Konya’nın merkez ilçesi Karatay’da bulunan Sebil Sokaktaki sitede gerçekleşen bıçaklı kavga olayı sonrası polisler inceleme başlattı. Site sakinlerinin, bıçaklı kavgaya ilişkin ilk açıklamalarında, Ahmet Ü. ve Adem Topbaş'ın site bahçesinde sürekli sohbet edip, çay içtiklerini söyledi. Bekir Candan, ‘Arabada çizik olduğunu söylemiş. 'Güvenlik kamerasına bakalım' denilmiş. Sonra bıçaklanma olmuş. Aşağıda kan izleri var. Bakkala doğru gitmişler.’ dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal