Volkswagen'den Yeni Açıklama! Bugün Başladı

Almanya merkezli otomobil üreticisi Volkswagen Group (VW) Pazartesi günü, Wolfsburg'daki en büyük fabrikasında üretime tekrar başladığını duyurdu.

27.04.2020-13:56 - (Son Güncelleme: 27.04.2020-13:54) Volkswagen'den Yeni Açıklama! Bugün Başladı
Almanya merkezli otomobil üreticisi Volkswagen Group (VW) Pazartesi günü, Wolfsburg'daki en büyük fabrikasında üretime tekrar başladığını duyurdu.

Volkswagen Group'tan gelen açıklamada, üretime verilen aranın peşinden tekrar başlayan faaliyetlerde ilk etapta firmanın Golf markasının üretileceği aktarıldı. Açıklamaya bakıldığında Golf üretimi % 10 ve % 15 kapasite ile başlayarak, aşama aşama artırılacak ve birkaç hafta içerisinde üretim kapasitesi % 40 seviyesine çıkarılacak.

Açıklamada, bu çerçevede toplam 8,000 bin Volkswagen Group işçisinin Pazartesi günü itibariyle işbaşı yaptığı ve Golf modelinin peşinden, VW Tiguan ile Touran modellerinin de üretimine başlanacağı ifade edildi.

Açıklamaya bakıldığında, Volkswagen Group Golf, Tiguan ve Touran modellerinin peşinden SEAT markasıyla ürettiği Tarraco modelinin üretimini yapmaya da Çarşamba günü başlayacak.

Volkswagen Group Yönetim Kurulu Üyesi Andreas Tostmann, "Haftalar süren aranın ardından, Avrupa'nın en büyük otomobil fabrikasında üretimin yeniden başlaması, çalışanlarımız, bayilerimiz, yedek parça sağlayıcılarımız, Almanya ekonomisi ve Avrupa için önemli bir simge oluşturdu" diye konuştu.

Tostmann, Volkswagen Group'un, üretim sürecinde personel sağlığının öncelikleri olduğunu bu hedefle 100 noktalı bir plan tasarlayarak uygulamaya başladıklarını belirtti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal