Varan

Varan Ulusoy? Varan Turizm bilet? Varan Turizm iletişim? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

28.05.2018-19:10 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-19:03) Varan

1942 senesinde değişik bir taşımacılık bölümünde başlayan Varan Turizm’in hikayesi, 1946 senesinde İstanbul – İzmit arasında gerçekleştirilen seferlerle yolcu taşımacılığına dönmüştür. 1946 senesinde yerel olarak taşımacılık gerçekleştiren şirket, seneler içinde tüm Türkiye’ye dağılmış ve geniş araç filosu ile Türkiye’nin birçok kentine seferler yapmaya başlamıştır.

Varan Turizm, kaliteli ve emniyetli seyahat hedefi ile her daim en çok kullanılan şirketlerden bir tanesi olmuştur. Uluslararası kalitede hizmet vermeyi amaçlayan Varan Turizm, birçok ilke imzasını koyarak liderlik vazifesi üstlenmiştir. Müşterilerin özellikle kaliteli, emniyetli ve rahat yolculuk yapmasını hedefleyen şirket otobüslerinin modern standartlara sahip olması için devamlı yenilikler yapmayı sürdürmektedir. Son model otobüslerden meydana gelen filosunu her sene genişletmeye ve devamlı teknolojilerini güncellemeye dikkat eden Varan Turizm, her daim müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur.

Varan Turizm, yurtiçi seferlerini birçok şehre yapmaktadır. Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Denizli, Düzce, Eskişehir, Giresun, İstanbul, İzmir, İzmit, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu, Samsun, Trabzon ve Uşak şehirlerine döneme göre farklılık gösterebilen karşılıklı yurtiçi seferleri yer almaktadır.

Karayolu taşımacılığında yurtiçi devamlı seferleriyle sağladığı hizmetin yanında Varan Turizm, özel gezilerde, turlarda, bayi toplantılarında, seminer ve kongrelerde yurtiçi ve yurtdışı organizasyonlarda özel ulaşım hizmeti de vermektedir. Tecrübeli ve müşteri memnuniyetine özen gösteren güler yüzlü çalışanları ile özel seyahatlerde de Varan Turizm her daim yanınızda.

Son Dakika Otmobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal