Toyota'dan Yerli Otomobile 'Hoşgeldin' Mesajı

Geçtiğimiz günü lansmanı görkemli bir törenle gerçekleştirilen yerli otomobil ülke gündemine otururken, Japon otomotiv devi Toyota bir mesaj paylaştı.

28.12.2019-12:44 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-12:45) Toyota'dan Yerli Otomobile 'Hoşgeldin' Mesajı

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Bilişim Vadisi’nde düzenlediği ‘Yeniliğe Yolculuk’ buluşmasında, kuruluşundan bugüne geçen 18 ayda aldığı mesafeyi ve Türkiye’de teknolojik dönüşüme nasıl öncülük edeceğini paylaştı.

Tanıtım toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Milletimizin bu araca sahip olmak için sabırsızlıkla beklediğini biliyorum. Satışa sunulacağı 2022 öncesinde ön satış süreci başlatılabilir" açıklamasında bulundu.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) 2022 yılında üretimine başlayacağı, geliştirme süreci devam eden C-SUV modelinin ön gösterim versiyonunu tanıttı. Gebze’deki Bilişim Vadisi’nde gerçekleşen Yeniliğe Yolculuk Buluşmasında C-SUV modeliyle birlikte bir de C- Sedan konsepti gösterildi.

TOYOTA'DAN ALKIŞLANAN YERLİ OTOMOBİL HAREKETİ

Tanıtım sonrası Japon otomotiv devi Toyota Twitter hesabından yerli otomobille ilgili bir mesaj yayınladı. Toyota mesajın "Türkiye’nin otomobili aramıza hoş geldin!" mesajı paylaştı. Toyota'nın yerli otomobil paylaşımı büyük beğeni topladı.

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal