Subaru'dan Elektrikli Araba Satış Planı

Japon otomobil üreticisi Subaru, Fuji Heavy Industries tarafından 1953 yılında kuruldu.

25.01.2020-15:28 - (Son Güncelleme: 25.01.2020-15:39) Subaru'dan Elektrikli Araba Satış Planı

Japon otomobil üreticisi Subaru, Fuji Heavy Industries tarafından 1953 yılında kuruldu.

Subaru Corporation,dünya ekosisteminin korunması için bir adım atan Subaru 2050 yılına kadar satılacak tüm yeni araçların kullanım ömürleri boyunca ürettikleri ortalama CO2 emisyonunun 2010 seviyelerine kıyasla yüzde 90 azaltılacağını açıkladı.
Bu nedenle Subaru otomobil şirketi artık 10 yıl içerisinde satışlarının yüzde 40’ını elektrikli ya da hibrit araçlar oluşturacak.

Subaru Başkanı Tomomi Nakamura açıklamasında:

"Subaru’nun ilk günlerinden bu yana araç üretimi konusunda sahip olduğu bağlılık ve kararlılıktan, yüzyılda bir defa karşılaşacağımız bu köklü değişim döneminde dahi hiçbir taviz vermeyeceğiz.

Subaru’nun diğer markalardan farkını göstermek amacıyla Subaru’yu Subaru yapan unsurları daha da geliştirecek ve müşterilerimizin alıştığı eşsiz özellikleri sunmaya devam edeceğiz.

Küresel çevrenin korunması başta olmak üzere sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmek üzere gayret gösterirken Subaru’nun benzersiz karakterinden ve teknolojide yenilik anlayışından güç alarak karbondan arındırılmış bir toplumun oluşmasına katkıda bulunacağız."dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal