Renault'un Yeni Başkanı Belli Oldu

Renault Grubu'dan yapılan açıklamaya göre, Yönetim Kurulu Başkanı Jean-Dominique Senard başkanlığında toplanan Renault Grubu Yönetim Kurulu, 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren Luca de Meo başkan olacak.

30.01.2020-15:34 - (Son Güncelleme: 30.01.2020-15:32) Renault'un Yeni Başkanı Belli Oldu

Renault Grubu'dan yapılan açıklamaya göre, Yönetim Kurulu Başkanı Jean-Dominique Senard başkanlığında toplanan Renault Grubu Yönetim Kurulu, 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren Luca de Meo'yu Renault S.A.'nın İcra Kurulu Başkanı ve Renault S.A.S'nin başkanı olarak atama kararı aldı.

Renault Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Jean-Dominique Senard, açıklamasında şunları kaydetti:

"Grup ve ittifak için belirleyici bir adımı simgeleyen bu yeni yönetimden çok memnunum. Luca de Meo, hızla gelişen ve değişen otomotiv dünyasında çok başarılı bir strateji uzmanı ve vizyonerdir. Hem sektöre yönelik uzmanlığı hem de otomobillere olan tutkusu Luca de Meo'yu grup için de çok değerli kılıyor. Olağanüstü bir biçimde grubun geçici yönetimini üstlenen Clotilde Delbos'a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Görevde bulunduğu her gün, Renault'ya olan bağlılığını ve grubun başarısı konusundaki kararlılığını göstermiştir. Birlikte, yenilenmiş ve güçlenmiş İcra Komitesi'nin de desteğiyle, Renault'nun hedefleriyle örtüşecek yüksek kaliteli ve farklı birçok yeteneğe sahip bir ekip oluşturacaklar."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal