Paranızı Geri İsteyin

Aracın MTV tutarı, kasko sigortası değerlerinin yüzde 5'ini aşması halinde, aynı yaş grubunda bulunan taşıtlara ait vergi tutarları, bir alt kademedeki taşıtlara isabet eden vergi tutarı olarak uygulanıyor

26.01.2016-10:02 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Paranızı Geri İsteyin

Araç sahipleri dikkat! 1 Şubat akşamına kadar MTV'de ilk taksitin ödenmesi gerekiyor. Bankalar 6 aya varan taksit imkanı sunarken, bazı önemli avantajlar da bulunuyor.
Bu ay araç sahipleri için vergi ayı. Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), her yıl Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere 2 eşit taksitte ödeniyor. Bu yılki verginin ilk taksitinin 1 Şubat günü mesai bitimine kadar yatırılması gerekiyor.

MTV tutarlarında, bu yıl, yeniden değerleme oranı olan yüzde 5.58 oranında artış oldu. Bankalar, araç sahiplerine MTV'de vade farksız 6 aya varan taksit imkanı sunuyor. Araç sahipleri için farklı avantajlar da bulunuyor.

Öyle ki; aracın MTV tutarı, kasko sigortası değerlerinin yüzde 5'ini aşması halinde, aynı yaş grubunda bulunan taşıtlara ait vergi tutarları, bir alt kademedeki taşıtlara isabet eden vergi tutarı olarak uygulanıyor. Genellikle motor hacmi yüksek fiyatı düşük olan araçlar düzenleme ile daha az vergi ödüyor.  

PARANIZI GERİ İSTEYİN

Bu hesabı yapıp başvuru yapmanız gerekiyor. Aksi halde bu durum otomatik olarak dikkate alınmıyor. Ayrıca araç sahipleri, son 5 yıla ait MTV ödemelerini kontrol ederek, fazla paraların iadesini talep edebiliyor.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal