İşte Yerli Otomobil'in İlk Görüntüleri

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nda bulunan beş ‘babayiğit’ten biri olan Zorlu Grubu, Vestel Elektronik aracılığıyla bir otomobil tasarımı için tescil başvurusu gerçekleştirdi.

11.10.2018-15:52 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-15:55) İşte Yerli Otomobil'in İlk Görüntüleri

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nda bulunan beş ‘babayiğit’ten biri olan Zorlu Grubu, Vestel Elektronik aracılığıyla bir otomobil tasarımı için tescil başvurusu gerçekleştirdi. “VEO” ismi verilen Zorlu’nun otomobilinin ilk görselleri de yayınlandı.

Yerli otomobil projesi bünyesinde kurulan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nda bulunan beş ‘babayiğit’ten biri olan Zorlu Holding’in ilk yerli otomobilinin tasarımları görücüye çıktı.

Kaynaklardan gelen bilgilere göre, Türk Patent ve Marka Kurumu’na Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. aracılığıyla gerçekleşen tasarım tescil başvurusunda, otomobilin ilk fotoğrafları da yayınlandı. 

İşte o başvuru:

Vestel'in 7 Eylül 2018 tarihinde  yaptığı tescil başvurusunun bulunduğu ve 9 Ekim 2018 tarihinde açıklanan Türk Patent ve Marka Kurumu’nun Tasarımlar Bülteni’ne göre Vestel’in yerli otomobilinin ismi ise “VEO” olacak. 6 farklı fotoğrafın paylaşıldığı başvuruya göre VEO'nun tasarımcıları ise, Burak Emre Altınordu, Kazım Doku ve Mehmet Kaya.

3 AYLIK İTİRAZ MÜDDETİ VAR

Vestel’in tasarım tescil başvurunun bulunduğu Türk Patent ve Marka Kurumu’nun 9 Ekim 2018 tarihli Tasarımlar Bülteni’nde sözkonusu tasarımla ilgili itiraz sürecide açıklandı.

Açıklamaya göre Vestel'in bu tesciline gerçek veya tüzel kişilerla alakalı meslek kuruluşları gerekçelerini açıkça ifade etmek ve ilgili yönetmelikte öngörülen şartları yerine getirmek şartıyla, 3 ay içinde itirazda bulunabilecek. “VEO” isimli otomobilin tasarımıyla alakalı itiraz süreci 2019 senesinin Ocak ayı ortasındabitecek.

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal