HGS Kaçak Geçiş Sorgulama

HGS ceza sorgulama 2018? İsimden HGS sorgulama? HGS'siz geçiş cezası 2018? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

18.05.2018-23:18 - (Son Güncelleme: 18.05.2018-23:01) HGS Kaçak Geçiş Sorgulama

Hızlı geçiş sistemi kaçak geçiş sorgusunu değişik alternatifler üzerinden basitçe yapabiliyorsunuz ve bunun için hiç bir ücret ödemenize de lüzum yoktur. İsterseniz ilk yöntem olan e-devlet uygulamasını size aktaralım ve sorgu işlemini nasıl gerçekleştireceğinizi de detaylı bir biçimde anlatalım.  "Geçiş ihlali sorgulama’’ bağlantısına tıkladığınız zaman sizden e-devlet giriş bilgileriniz talep edilecek ve bu bilgileri yazdıktan sonra da ekranlarınıza sorgu ekranı gelecektir. Formu doldurup onay verdiğiniz zaman kaçak geçiş sorgulamasını problemsiz bir biçimde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Bir diğer yöntem ise PTT’nin verdiği ayrıcalık olarak karşımıza geliyor. Kaçak geçiş sorgulama işlemini PTT üzerinden yapmak isterseniz eğer  "Ptt kaçak geçiş sorgulama’’ bağlantısına tıklamanız lazım. Bu bağlantı ile beraber karşınıza bir form gelecek. Araç plaka numarası ve resimde olan harf ve numaraları yazdıktan sonra sorgu yapmak istediğiniz kategoriyi işaretliyor ve onay veriyorsunuz. Ana sayfayı ziyaret eden araç sahipleri için de ana sayfanın sağ üst bölümünde ‘’Geçiş İhlali Sorgula’’ butonunun yer aldığını da söylemekte yarar var. Online dünya üzerinde sorgulama işlemlerinizi hem hiçbir para ödemeden hem de çok fazla vakit kaybı yaşamadan yapıyorsunuz.

E-Devlet HGS Geçiş İhlali Sorgulama

HGS ihlal yani kaçak geçiş sorgu işlemlerini e-devlet resmi web sayfası ve uygulama üstünden de yapabilirsiniz. ‘’ e devlet kaçak geçiş ihlali sorgulama’’ bağlantısına tıkladığnız zaman giriş bilgileri talep edilevek ve bu bilgileri hatasız yazdığınızda isminize kayıtlı hgs bilgileri de ekrana çıkacaktır. Bu ekran üstünden sorgulama gerçekleştirebilir ve varsa cezanızı da görebilirsiniz. Aynı işlemi e-devlet mobil uygulama üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. E-Devlet, devlet kurumlarının büyük bir bölümünü bünyesinde içeriyor ve bu hizmet için de PTT verileri ile ortak bir çalışma devam ettirdiğini söylemek lazım.

HGS CEZANIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal