Anadolu Seyahat

Anadolu Turizm telefon numarası? Anadolu Turizm İzmir? Anadolu Turizm AŞTİ? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

28.05.2018-19:21 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-19:11) Anadolu Seyahat

Orhan Erdoğmuş tarafından 4 Haziran 2003 senesinde açılmış olan Anadolu Ulaşım, kısa zamanda sektörde isminden söz ettirecek bir hızla büyüdü. Genel Müdürlüğü Denizli’de olan şirkette Orhan Erdoğmuş’un ölümünün sonrasında genel müdürlük vazifesine Mehmet Ali Akçın getirildi.

Türkiye’nin dört bir yanına hizmet veren Anadolu Ulaşım, kendilerini tercih eden müşterilerine yer aldıları şehirde, kent içi servis olanağı da vermektedir.

Hizmet ve Programları

*Anadolu Ulaşım’dan yolcularına özel yüzde 10’luk dolu puan kampanyası vardır. Anadolu Ulaşım’ın internet sitesi veya çağrı merkezinden gerçekleştirilecek her bir bilet alımında yüzde 10 dolu puan kazanılıyor. Bu puanlar 24 saat ardından aktive oluyor. Anadolu Ulaşım, TSK ve Emniyet üyelerini yüzde 15, gazi ve şehit ailelerini ise yüzde 30 indirim imkanı sunuyor. TSK ve Emniyet üyeleri kartlarını göstererek beraberlerinde birinci dereceden bir akrabası için de bu indirimden faydalanabiliyor. TSK ve Emniyet üyelerinin bu kampanyadan faydalanabilmesi için ‘Dolu Bilet’ üyesi olmaları lazımdır. Kampaya bitiş tarihi 31 Aralık 2016.

*Anadolu Ulaşım’da müşterilerine daha eğlenceli bir yolculuk verilmesi için bir de ‘Keyifli Yolculuk’ dergisi vardır. Dergide seyahat yerlerinden, yararlı bilgilere dek pek çok mesele ele alınıyor. Dergiye https://www.anadolu.com.tr/Dergi.php adresinden göz atabilirsiniz. ‘Keyfli Yolcuk’ her ay sürekli olarak çıkıyor.

*Anadolu Ulaşım’a bağlı her otobüste seyahatin daha eğlenceli olması için, müşterinin isteğine bağlı olarak özel makinalarda pişirilmiş mis kokulu Türk kahvesi ikramı gerçekleştiriliyor.

*Otobüslerde her koltuk için 10 inch boyutunda film izleme, televizyon yayını, internet erişimini vermek için de kullanılan ekranlar yer alıyor. Bu ekranlara USB girişi de olabiliyor. Telefon şarjı da bu kapsamda yapılabiliyor. Bütün otobüslerde 220 volt prizler yer alıyor. Bu şekilde tablet veya telefonlarınızı basit bir şekilde şarj edebiliyorsunuz. 3G ve günlük gazete servisinin ücretsiz olarak verildiği Anadolu Ulaşım otobüslerinde 0-3 yaş bebekler için bebek koltuğu da satılıyor.

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal