Otelde Çıkan Yangında 3 Kişi Dumandan Etkilendi!

İzmir’de yer alan bir otelde yangın çıktı. Yangın paniğe neden olurken dumandan etkilenenlerin olduğu bilgisine ulaşıldı.

27.09.2021-14:45 - (Son Güncelleme: 27.09.2021-14:45) Otelde Çıkan Yangında 3 Kişi Dumandan Etkilendi!

Gelen son dakika bilgilerine göre İzmir’de bir otelde yangın çıktığı bilgisine ulaşıldı. Otelde çıkan yangın nedeniyle 3 kişinin dumandan etkilendiği bilgisine ulaşıldı.

YANGIN NEDENİYLE OTELDE MAHSUR KALAN 3 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan habere göre İzmir’in Konak ilçesi Akıncı Mahallesi'nde bulunan 3 katlı otelde yangın çıktı. Otelde çıkan yangının nedeni ise henüz belirlenemedi. Otelde çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yangın hemen yetkililere bildirildi. Gelen İhbar üzerine belirtilen adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın esnasında otelde bulunan çok sayıda kişi kendi imkanları ile binayı terk etti. Yangında 3 kişi ise içeride mahsur kaldı. İtfaiye görevlileri, binada mahsur kalanları pencereye uzattıkları merdivenle tahliye etti. Sağlık ekipleri, dumandan etkilenen 3 kişiye olay yerinde müdahalede bulundu. Yangın nedeniyle otelde konaklayanlar büyük korku yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal