ÖSYM tarafından düzenlenen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı sonuçları açıklandı!

ÖSYM tarafından 10 Nisan 2022 tarihinde düzenlenen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) sonuçları açıklandı.

26.04.2022-10:00 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-10:46) ÖSYM tarafından düzenlenen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı sonuçları açıklandı!

ÖSYM, 10 Nisan 2022 tarihinde düzenlenen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) sonuçlarının açıklandığını sosyal medya ve resmi sitesi üzerinden duyurdu. YDS sınav sonuçları ÖSYM sorgulama ekranı üzerinden sorgulanıyor.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2022-Yabancı Dil Sınavı (YDS 2022/1 İngilizce) sonuçlarını açıkladı. Sınava katılım sağlayan adaylar sonuçlarını "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresi üzerinden öğrenebilecek. 

ÖSYM duyurdu

ÖSYM tarafından konuya ilişkin yayınlanan duyuruda: "10 Nisan 2022 tarihinde uygulanan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2022-YDS/1) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.Adaylar, sınav sonuçlarına 26 Nisan 2022 tarihinde saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir." ifadeleri yer aldı.

YDS 2022/1 Sonuçları Açıklandı!

Sınav sonuçlarına nasıl ulaşılır?

10 Nisan tarihinde sınava girmiş olan adaylar sınav sonuçlarına T.C. Kimlik Numaralarını ve şifrelerini kullanarak ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından ulaşabilirler.

Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri/duyurular adaylara tebliğ hükmündedir. İlgili kamu kurum ve kuruluşları adaylara ait sonuç bilgilerini, Merkezimize resmi olarak başvurdukları takdirde web servis üzerinden alabilirler.

ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde kayıtlı kimlik bilgilerinde değişiklik olan adayların daha önce almış oldukları sınav/yerleştirme sonuçları, değişen kimlik bilgilerine göre yeniden düzenlenmez.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal