ÖSYM sınav görevli ücretleri ne kadar oldu, ne kadar arttı? 2022 ÖSYM sınav görevli ücretleri

ÖSYM sınavlarında görev yapan kişiler sınavların bitmesinin ardından merakla ödemelerin ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Peki ÖSYM sınav ücretleri ne kadar oldu? Tüm detaylar haberimizde.

28.06.2022-12:05 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-12:05) ÖSYM sınav görevli ücretleri ne kadar oldu, ne kadar arttı? 2022 ÖSYM sınav görevli ücretleri

İnternet üzerinden son zamanlarda en çok araştırılan konulardan biri de ÖSYM sınav ücretleri oldu. Peki ÖSYM sınavında görevli olanların ücretlerine zam yapıldı mı? ÖSYM sınav ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? ÖSYM sınav ücretleri ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÖSYM sınav ücretleri

ÖSYM, 18-19 Haziran tarihinde düzenlenen YKS sınavının ilk basamağı olan TYT sınav görevlisi ödemelerinin 24 Haziran Cuma günü, AYT ve YDT sınavında görevli olanların sınav ücretlerinin de 27 Haziran Pazartesi günü hesaplara yatırıldığını duyurdu.

ÖSYM Sınav Görevli Ücretleri

 ÖSYM sınav ücretleri ile ilgili şu açıklamaları yaptı; "2022 senesinin ilk 6 ayında belirlenmiş sınav görevlilerinin ücretleri 1 Ocak 2022 tarihinden bu güne kadar gerçekleştirilen YKS de dahil tüm sınavlarda görevli sınav görevlilerinin hesaplarına aynı şekilde ödenmiştir. 2022 senesinin ikinci 6 ayından itibaren sınav ücretleri güncellenmiş olacak. 1 Temmuz tarihinden sene sonuna kadar sınavlarda sınav ücretleri zamlı olarak yatırılacak. Sınavlarda görevli olan tüm görevlilerimize emekleri için de teşekkür ediyoruz."

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal