Osman Kavala davasının ardından tepki çeken paylaşımlar yapan Hüseyin Kocabıyık'ın eşi hakkında karar çıktı!

Osman Kavala davasından sonra sert tepkiler veren ve zamanında Ak Parti’de milletvekilliği yapmış olan Hüseyin Kocabıyık’ın eşi Funda Kocabıyık, Uşak Valiliği görevinden merkeze çekildi.

27.04.2022-12:30 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-12:30) Osman Kavala davasının ardından tepki çeken paylaşımlar yapan Hüseyin Kocabıyık'ın eşi hakkında karar çıktı!

Uşak'ta vali olan Funda Kocabıyık hakkında yeni bir karar çıktı.

Geçici olduğu belirtilen bir hükme bağlı olan Funda Kocabıyık'ın, İçişleri emrine görevlendirildiği duyuruldu.

Merkeze çekildi

Konu hakkında Bakanlık bir açıklama yaptı ve "Uşak Valisi Funda Kocabıyık geçici görevle İçişleri Bakanlığı emrine görevlendirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Söz konusu karardan sonra Funda Kocabıyık’ın eski Ak Parti Milletvekili olan Hüseyin Kocabıyık’ın yaptığı paylaşımlar gündeme geldi. 

Geçtiğimiz gün Twitter'dan paylaşımlarda bulunan AK Partili Hüseyin Kocabıyık, gezi kararıyla ilgili negatif tepkiler vermişti.

Hakim, savcılara lanet okuduki benzerleri vicdansız hükümler kuruyor

Kocabıyık'ın yaptığı açıklamalar büyük tepki toplamıştı. Söz konusu açıklamalarda Kocabıyık şu ifadeleri kullandı: 

"Bizimki de nasıl bir kader böyle! Tüm hayatımızda CHP’nin 1946’da yaptığı seçim hilesini tenkit ettik. 2019’da İstanbul’da bir benzerini biz yaptık. Hayatımız boyunca Menderes’i ipe çeken zalim hakim ve savcılara lanet okuduk; şimdi onların benzerleri vicdansız hükümler kuruyorlar.

Osman Kavala davasının ardından tepki çeken paylaşımlar yapan Hüseyin Kocabıyık'ın eşi hakkında karar çıktı!

Mazide başardığımız her şeyi yıkıyorlar

Hukuk dışı kararların hakim ve savcıları bizi, hayatımızı adadığımız ne kadar kutsal değer varsa onları savunamaz hale getiriyorlar. Bu karar sahipleri mazide başardığımız her şeyi yıkıyorlar aslında. Bu yıkıma dur diyecek otorite bellidir ve ondan imdat istiyoruz.

Bu partide fikirlerimizi her zaman özgürce söyledik

Yazdıklarımı kimse başka yerlere çekmesin. Ak parti kuruluş beyannamesi benim yazdıklarımın referansıdır. Biz bu partide fikirlerimizi her zaman özgürce söyledik ve söyleriz. Yazdıklarım ilkeseldir."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal