Ortaokul Öğrencisi Direksiyonun Başına Geçti! 2 Ölü

Diyarbakır'da ortaokul öğrencisi, henüz 13 yaşında olan Baran Kaygusuz, babasından gizli arabayı kaçırdı ve elzem kazaya sebep oldu.

27.12.2019-19:07 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-03:54) Ortaokul Öğrencisi Direksiyonun Başına Geçti! 2 Ölü

Araçla makas adı verilen hareketi yaparken direksiyon hakimiyetini kaybedip, bir apartmanın önündeki duvarına çarptı.

Kullanılmaz hale gelen otomobildeki Baran Kaygusuz ile İbrahim Çelikbilek (15) hayatını kaybederken, 2 ortaokul öğrencisi arkadaşları da ağır biçimde yaralandı.


Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Mezopotamya Bulvarı'nda 25 Aralık Çarşamba akşamı Baran Kaygusuz, babasına ait otomobili ailesinden izinsiz alıp, 3 arkadaşıyla birlikte gezmeye çıktı.

Aşırı hız yapıp, makas atarak ilerlediği öne sürülen Baran Kaygusuz, Mezopotamya Bulvarı'nda otomobilin kontrolünü kaybetti. Otomobil, bir sitenin bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada, 4 arkadaş, araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Araçtan çıkarılan Baran Kaygusuz, İbrahim Çelikbilek, Mehdi Zan (15) ve ismi öğrenilemeyen arkadaşları, hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Baran Kaygusuz ve İbrahim Çelikbilek, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.

Yaşamını yitiren 2 öğrenci gözyaşlarıyla toprağa verilirken, kazada yaralanan Mehdi Zan ile ismi öğrenilemeyen öğrencinin hastanedeki tedavileri sürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal