30.11.2016-14:57 (Son Güncelleme:17.01.2023-09:32)


1

ONUR BAYRAKTAR

ONUR BAYRAKTAR

Genç oyuncu Onur Bayraktar, Üsküdar'da geçirdiği motosiklet kazası sonrası yaşamını yitirdi. Bayraktar, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan ve birçok dizide rol alan ve en son "Kapalı Çarşı" dizisinde 'Timur' karakterini canlandırıyordu.



2

İSRAFİL KÖSE

İSRAFİL KÖSE

İstanbul'da geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan ünlü oyuncu geçtiğimiz ağustos ayında hayatını kaybetti.



3

Pınar Deniz

Pınar Deniz

‘Yargı’ dizisinde ‘Ceylin’ karakterini canlandıran Pınar Deniz aldığı acı haberle sarsıldı. Oyuncu uzun süredir kalp yetmezliği tedavisi gören amcası Velit Deniz’i kaybetti.



4

Billur Kalkavan

Billur Kalkavan

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, ünlü oyuncunun vefatından bu yana dalgalı bir ruh halinde olduğunu aktararak "Sarıldığın kişiden enerji alırsın, hissedersin ya… Akar böyle içinden, yüreğinden… Son bir senedir o bağlantı koptu. Enerji kesikti yani. Annesini kaybetti, hastalık süreciyle uğraştı. Ona yoruyordum. Ama bence kendi yaşamıyla bağlantısını koparıyordu ufak ufak..." diye konuştu.



5

İsmail İncekara

İsmail İncekara

Acı haberi Zafer Algöz, yaptığı paylaşımla duyurdu. Algöz, yaptığı paylaşımda, "Kıymetli ağabeyim #ismailincekara vefat etmiş.Güne böyle bir haberle başlamak içimize ateş düşürdü. Başımız sağ olsun dostlar." ifadelerine yer verdi.



6

Eren Bülbül

Eren Bülbül

Şehit edilmeden önce aynı yerde çektirdiği fotoğrafla gündem olan Eren Bülbül'ün bu hali annesine gösterildi. Annesinin gözyaşları adeta yürek dağladı.



7

BARIŞ AKARSU

BARIŞ AKARSU

Barış akarsu, doğum gününün kutladığı gün (29 haziran 2004) Bodrum yakınlarındaki torba kavşağında trafik kazası geçirdi. Yanında bulunan iki kişi olay yerinde öldü. Akarsu'nun yaşam savaşı ise bir süre devam etti. Hayranları, sevenleri onun iyileşmesi için günlerce dua etti. Akarsu aldığı yaralara direnemedi ve 27 yaşında hayatını kaybetti.



8

Erdel Kıral

Erdel Kıral

80 yaşındaki Erdal Kiral, 10 gün önce vücut enfeksiyonu nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldığı hastane beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybeetti.



9

KIVIRCIK ALİ

KIVIRCIK ALİ

Kıvırcık Ali olarak tanınan Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Özütemiz'in Çatalca Tepecik Mevkiinde meydana gelen kazada otomobili takla attı. Özütemiz, TRT'deki bir müzik programına giderken kaza yaptığı ortaya çıktı.



10

HAYDAR DÜMEN

HAYDAR DÜMEN

Haydar Dümen sağlığında bulunduğu bölgedeki emlakçıya satış yapsın diye mallarını devrediyor. Olayın ardından emlakçı hayatını kaybediyor. Dümen'in ailesi ne yapacağız derken Haydar Dümen de hayatını kaybediyor. Emlakçının varisleri babalarının mirası olduğu için ona göre hareket ediyor. Haydar Dümen'in de çocukları olmadığı için eşi Gül Dümen kocasının mirasını geri alabilmek için büyük bir hukuk mücadelesi vermek için düğmeye basıyor.



11

ERDAL TOSUN

ERDAL TOSUN

Siyah- beyaz Yeşilçam filmlerinin iyi yürekli ve tonton aşçısıydı Necdet Tosun. 1975 yılında bir iş için gittiği Almanya'da trafik kazası geçirdi. Daha sonra İstanbul'a getirildi. Ama 13 gün sonra 10 Mayıs 1975'te son nefesini verdi. Necdet Tosun, hayatını kaybeden Erdal Tosun'un babasıydı.



12

GÖKHAN SEMİZ

GÖKHAN SEMİZ

Gökhan Semiz, 1990'larda Türkiye'yi fırtına gibi kasıp kavuran Grup Vitamin'in üyelerinden olan Gökhan Semiz, 1998 yılının başında doğum gününden kısa bir süre sonra geçirdiği bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.



13

ÖNDER SOMER

ÖNDER SOMER

Türk sinemasının en yakışıklı kötü adamı Önder Somer de 1997 yılında geçirdiği bir trafik kazasında yaşamını kaybetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr